Aşçılık Camiasına Teşekkür Ederiz…

Aşçılık Camiasına Teşekkür Ederiz…

Osmanlı Saray Mutfağı hakkında öncelikli bilgileri aşçılık camiası ile paylaşmaya çalıştık. Önceliğimiz her zaman bilgi...

Aşçılık Camiasına Teşekkür Ederiz…
Türk aşçı haberleri olarak kurulduğumuz günden bu yana kulvarımızda manevi, kültürel, öz değerlerimizi dikkate alarak sizlere hizmet etmeye çalıştık. Camiamızın özellikle bilgiye ve mutfak tarihimizden kaynaklara ihtiyacı olan camiamıza imkânlarımız dahilinde bu bilgileri sunmaya çalıştık.
 
Türk aşçı haberleri hiçbir aşçı dernegi, aşçı federasyonu ve aşçı konfederasyonuna bağlı değildir. Sadece ve sadece bildiğimiz doğruları sizler ile paylaşırız. Yayın ilkelerimiz gereği mutfağımıza gönül vermiş her şefimizin sitemizde söz hakkı vardır.
Meslek gönüllüsü birçok meslektaşımıza farklı alanlarda kaynak anlamında yardımcı olduk.
Osmanlı Yemek Kültürü, Osmanlı Mutfağı Tarihi, Yöresel Yemekler, Yöresel Mutfaklar, Geleneksel Türk Mutfağı, Osmanlı Saray Mutfağı hakkında öncelikli bilgileri aşçılık camiası ile paylaşmaya çalıştık. Önceliğimiz her zaman bilgi oldu. Haber boyutunda magazine yer vermemeye çalıştık.
 
Meslektaşlarımızın hatalarını mümkün mertebe kapatmaya çalıştığımız gibi asla bunlar üzerinden reyting yapmayı aklımıza bile getirmedik.
 
Mutfak tarihimiz, geleneksel yemek kültürümüz, aşçılık mesleği hakkında makaleler, tescilli yemeklerimiz ve coğrafi işaretlerimiz adi altında ilgili bilgileri aşçılık camiasına sunduk. Bizden ilgili kaynakları isteyen meslek gönüllüsü kardeşlerimize ilgili dosyaları ücretsiz ilettik.
 
Saygıdeğer meslektaşlarımızın bizlere ilettikleri ve yayınlanmasını istedikleri video, resim ve yazılarını sizlerin görebileceği sosyal ağlarda paylaştık. Ana sayfamızda ilgili başlıklar adı altında;
 
*     Aşçılık Camiası,
*     Gastronomi Haritamız,
*     Mutfak Tarihimizden,
*     Şeflerimizden,
*     Aşçılık Eğitimleri,
*     Fuar Ve Festivaller,
*     Aşçılık Mesleği Hakkında,
*     Aşçı Dernek Federasyon,
*     Mutfak Sanatları "Myo",
*     Turizm Ve Sağlık,
*     Heryerden Haber,
*     Yurt İçi Turizm,
*     Sağlık Ve Yaşam,
*     Gastronomi Turizmi,
*     Faydalı Bilgiler, 
*     Yurt Dışı Turizm, 
*     Anadolu'dan,
*     Girişimci Kadınlarımız,
*     Hayvancılık Ve Su Ürünleri,
*     Coğrafi İşaretler,
*     Yöresel Mutfaklar,
*     Osmanlı Kuvvet Macunları,
*     Tescilli Yemekler,
*     Ziraat Ve Tarım,
*     Osmanlı Türk Mutfağı,
*     Etli Yemekler,
*     Osmanlı Şerbetleri,
*     Yumurtalı Yemekler,
*     Osmanlı Ve Türk Tatlıları,
*     Kebab Tarifleri,
*     Osmanlı Saray Mutfağı,
*     Antep Mutfağı,
*     Salata Tarifleri,
*     Saray Mutfağından Dipnotlar,
*     Turşu Tarifleri,
*     Helva Ve Reçel Tarifleri,
*     Mücver Tarifleri ,
*     Nefis Yemek Tarifleri,
*     Pilavlar,
*     Çorbalar,
*     İştah Açıcılar,
*     Zeytinyağlılar,
*     Köfte Tarifleri ,
*     Balık Yemekleri,
*     Tavuk Yemekleri,
*     Sebzeli Yemekler,
*     Hamur İşi Tarifleri,
*     Yemek Tarifleri,
*     Patlıcan Yemekleri ,
 
Türk Mutfağı alanlarında 4124 haber paylaştık.
 
1,5 yıllık süre zarfında hizmet alanlarımız ve kategori başlıklarımız dikkate alındığında alternatifi olmayan sizlerin hizmetinde bir web arşivi meydana getirdik. Aynı zamanda da sadece bir aşçı yada mutfak haber sitesi değil web üzerinde sizler için bir ansiklopedi oluşturduk. İlgili web sitesi analiz sitelerinin verdikleri bilgilere göre alanımızda alternatifi olmayan bir web sitesi haline geldik. 
Bu hizmeti sizlere sunarken hiçbir zaman kâr amacı gütmedik. Türk aşçı haberleri kâr amacı gütmeyen bir kurumdur.
Türk aşçı haberleri Kurumsal Firması Ekibi Olarak bizleri kırmayarak hiçbir fedakârlıktan kaçınmayıp, tüm giderlerimizi karşılayarak bu hizmeti sizlere sunmamızı sağlayan yatırımcımız Osmanlı ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi Koord. Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir'e destek ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz. İlgili yayınlarımızda kendilerinin mevcut dijital kütüphanesinden, arşivinden ve yüksek tecrübelerinden faydalanıyoruz.
 
Özellikle Aşçılık camiasına, gastronomi, Osmanlı Yemek Kültürü, Osmanlı Mutfağı Tarihi, Yöresel Yemekler, Yöresel Mutfaklar, Geleneksel Türk Mutfağı, Osmanlı Saray Mutfağı alanlarında basta olmak üzere çalışmalarımıza tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte devam edeceğiz. 
 
Türk Aşçı Haberleri yönetimi
Türk Aşçı Haberleri Sizlerle Yaşıyor ! Destekleriniz İçin Teşekkür Ederiz…
 
Paylaşılmasını istediğiniz videolarınızı bize gönderebilirsiniz.
Haber Sitemizde Popüler Yada Değil,  Her Şefimizin Söz Hakkı Vardır.  Sadece Mesleki Düşüncelerinizi  Bizimle Paylaşınız.
 
Ustalarımıza bizimle bazı paylaşımları için  teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.
 
 
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler