Milli Mutfak Hareketi Yaşatılmalıdır…

Milli Mutfak Hareketi Yaşatılmalıdır…

mutfağımız adına Milli Mutfak Hareketi kapsamındaki yapmış oldukları çalışmalar takdire sayendir...

Milli Mutfak Hareketi Yaşatılmalıdır…
Taşpakon'a bağlı, Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Aşçılık Programı öğrencilerine, Milli Mutfak Hareketi kapsamında uygulamalı mutfak eğitimi ve eğitim semineri vermiştir.
 
Camiamızda Aşçı Dernek Federasyon çalısmalarından Taşpakon ve derneklerinin ülkemizin farklı şehirlerinde mutfağımız adına Milli Mutfak Hareketi kapsamındaki yapmış oldukları çalışmalar takdire sayendir. Ana temada geleneksel yemeklerimizi yöresel mutfaklarımızı, zengin Türk mutfağını ve coğrafyamızın değerlerini dikkate alarak mesleki çalışmalarını yürüten “Taşpakon” yönetimi aşçılık camiasının da saygısını kazanmaya devam ediyor.
 
Meslek yüksek okulları ile tam bir bağlantı içerisinde çalışmalarına devam eden Taşpakon yönetimini Türk aşçı haberleri olarak incelediğimizde mutfağımızı uluslararası camiada da özellikle orijinal değerleri ile ortaya koyarak tanıttığını görüyoruz.
 
Milli Mutfak Hareketi Yaşatılmalıdır
Türk aşçı haberleri olarak Milli Mutfak Hareketi kapsamında uygulamalı mutfak eğitimi ve eğitim seminerlerinin özellikle yeni meslek gönüllüsü kardeşlerimizin aşçılık mesleğini sevmeleri ve bu mesleği gerçek değerleri ile gelecek kuşaklara aktarma heveslerinin arttığını görüyoruz.
 
 
Milli değerlerimize, mesleğimize, meslek gönüllülerimize ve kısacası her alanda kişi yada kurum olarak yapılan her yatırımın bu memleketin toprağına ekilmiş verimli tohumlar olarak değerlendiriyoruz. “Türk aşçı haberleri” kar amacı olmayan bir kurum olduğu gibi kuruluş amaçlarımız içerisinde bulunan milli değerlerin yaşanması, yaşatılması ve geleceğe taşınma çabaları “yayın ilkelerimiz” gereği her zaman birinci planda tutulmuştur, tutulacaktır. 
 
Bu vesile ile “Taşpakon” ailesine çalışmalarından dolayı “Türk aşçı haberleri olarak” teşekkür eder, Mutfağımıza, mesleğimize ve camiamıza hizmet yolunda başarılar dileriz.
 
Türk Aşçı Haberleri Yönetimi


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler