Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı

Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı

Gastronomi Danışmanı ve Yazarı, İstanbul Kitchen Academy Müdür/Şef Osmanlı Saray Mutfağı Eğitimi vermiştir. Nar Çorbası, Revan Pilavı, İrmik Helvası uygulamalı olarak gösterilerek...

Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı 
Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğrencilerine Haldun Z. TÜZEL, Gurme/Yazar, Osmanlı ve Türk Mutfağı Spesiyalisti Chaines Des Rotisseurs Chavalier, La Cordon Bleu, Ageb Danışma Kurulu Başkanı, Milliyet Favori Lezzetler Gazetesi Gastronomi Danışmanı ve Yazarı, İstanbul Kitchen Academy Müdür/Şef 18.03.2019 tarihinde Osmanlı Saray Mutfağı Eğitimi vermiştir.
 
Nar Çorbası, Revan Pilavı, İrmik Helvası uygulamalı olarak gösterilerek, öğrenciler tarafından da yapılması sağlanmıştır. Farklı pişirme teknikleri kullanılarak hazırlanan ürünler için özel sunum tabakları hazırlandı. Haldun Z. TÜZEL “Osmanlı Saray Mutfağı” üzerine söyleşi gerçekleştirdi. 
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak;
Söyleşinin başında günün anlam ve önemine dikkat çekerek tüm aşçı adaylarını 1 Dakikalık Saygı Duruşuna davet etti. Yoğun katılımın olduğu Konferans sonunda Yalvaç Mutfak Sanatları MYO tarafından başlatılan proje olan Her Şef için Hatıra Ormanına Birer Fidan dikildiğine dair belge ile Öğr. Gör. İpek ÜNAL teşekkürlerini iletti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler