Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Şefi

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Şefi

Zengin ve lezzetli bir menüye sahip olan Lobby Lounge, otelin lobi katında 24 saat hizmet verirken Türkiye’nin ünlü piyanistlerinden Aslı Güral, hafta içi Pazartesi ve Cumartesi...

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Şefi "Rafet İnce"
Uluslararası aşçılık yarışmalarında Türkiye’ye sayısız madalya kazandıran, 2008 “IKA-Dünya Aşçılar Olimpiyatı”nda Türkiye’ye ilk defa üç olimpiyat madalyası kazandıran tek Türk şef olan Rafet İnce, uluslararası standartlarda hizmet sunan Anadolu Yakasının ödüllü 5 yıldızlı oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in yeni şefi oldu.
 
Kalamış Marina´ya karşı konumuyla Marmara Denizi´nin güzel manzarasına hakim, İstanbul’un en popüler alışveriş noktası Bağdat Caddesi’ne 10 dakikalık yürüme mesafesindeki Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina’nın beş farklı restoranının menülerinde artık Executive Şef Rafet İnce’nin imzası olacak.
 
Ouzo Roof Restaurant’da Nefis Tatlar Eşliğinde Müzik ve Eğlence
Yunan, Türk ve Balkan gecelerini Kalamış’a taşıyan OUZO Roof Restaurant’da Şef Rafet İnce’nin eşsiz lezzetleri eşliğinde müziğe ve eğlenceye doyacaksınız! Panaromik deniz manzarası ve sıradışı lezzetlere sahip mutfağı ile Anadolu Yakası’nın en keyifli mekanı Ouzo Roof Restaurant, yeni sezonda “Kalamış Live” konseptiyle Türk, Yunan ve Balkan müziklerinde usta sesleri bir araya getiriyor.
 
ALEX, 90’lar Türkçe pop ağırlıklı repertuvarı ile her Cuma Ouzo Roof’ta sahne alırken her Cumartesi Grek müzisyen YORGO’nun eşsiz performansına ev sahipliği yapıyor.
 
 
Jigger Roof Bar’da Marina Manzarasına Karşı Lezzetli Atıştırmalıklar
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in teras katında hizmet veren Jigger Roof Bar ise misafirlerine keyifli dakikalar sunmaya bu yaz da devam edecek. Marina manzarasına karşı konumuyla Jigger Roof Bar, yüksek enerjisi ve lezzetli atıştırmalıklarıyla sıcak yaz akşamlarının en gözde adresi.
 
Remina Restaurant, Lobby Lounge, Shape Cafe’de de Farklı Tatlar
Bahçe katında bulunan ve açık büfe kahvaltı servisi veren Remina Restaurant da hafta içi 06.30-10.30, hafta sonu ise 06.30-11.00 saatleri arasında hizmet vermekte…
 
Zengin ve lezzetli bir menüye sahip olan Lobby Lounge, otelin lobi katında 24 saat hizmet verirken Türkiye’nin ünlü piyanistlerinden Aslı Güral, hafta içi Pazartesi ve Cumartesi günleri arası Lobby Lounge Bar’da misafirlere eşsiz bir müzik dinletisi sunuyor.
 
Shape Club içerisinde bulunan ve fitness center çalışma saatlerinde misafirlerini ağırlayan Shape Cafe;
üyelerine, sağlıklı meyve suları, smoothie´ler, shake´ler ve enerji takviyeleriyle, sağlıklı yaşama dair lezzetli bir menü ile hizmet verirken yerel gurme tatlardan örnekler ve taze hamur işleri sunan Divan Pastanesi de ana girişin yanında lobi katında. Ayrıca Çin, Japon ve Thai mutfağından en iyi örneklerin yer aldığı geniş bir menüye sahip Sushico da otelin giriş katında.
 
İş ya da tatil seyahatleri için gelen misafirler, dünyanın gözbebeği İstanbul´da konaklarken, uluslararası standartlarda hizmet sunan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina’nın eşsiz misafirperverliğini de şef Rafet İnce’nin özel menüleri ile tadacaklar.
Kaynak; maxihaber.net
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler