Takdiri Aşcılık Camiasına Bırakıyorum

Takdiri Aşcılık Camiasına Bırakıyorum

Kararımızın “Taşfed” tarafından kabul edildiği ve artık “Taşfed” üyesi olduğumuz tarafımıza bildirildi. 2018 Şubat ayında TÜYAP’TA yapılan 16. İstanbul Mutfak Günlerinde...

Takdiri Aşcılık Camiasına Bırakıyorum....
 
2016 tarihinde derneğimiz olağan üstü genel kurul sonucu aldığımız karar ile “Taşfed” Türkiye Aşçılar ve şefler federasyonuna üye olma kararı aldık kararımızın “Taşfed” tarafından kabul edildiği ve artık “Taşfed” üyesi olduğumuz tarafımıza bildirildi.
 
2018 Şubat ayında TÜYAP’TA yapılan 16. İstanbul Mutfak Günlerinde oluşan bazı aksaklıklar ve olumsuzluklar yüzünden artan şikayetler neticesinde hali hazırda bulunan “Taşfed” dernek başkanları ile yaptığımız görüşmeler neticesinde yönetimin artık değişmesi gerekildiği konuşuldu. 
 
Bende “Salih Güney” olarak elimden geldiği kadar aday olan kişiye destek vereceğimi beyan ettim. Kimse başkan adaylığına çıkmadığı için gizli kapılar ardından iş yapmak ne şahsıma nede kurumuma yakışmayacağından dolayı 6 ay önceden başkanlık adaylığımı açıkladım akabinde tarafımıza hiçbir şekilde bilgi verilmeden Taşfed’ten çıktığımızı veya çıkarıldığımızı öğrendik bu bilgiyi yine Taşfed değil Taşfed’le bağlantısı olmayan kişilerden öğrendik. 
 
Arayıp sorduğumuzda öyle bir şeyin olmadığı yine tarafımıza ve herkesin seçime aday olabileceği, "dönem başkanı" tarafından bilgi verildi. Yine bizlerin haberi olmadan genel kurul yapıldığı seçime gidildiğini öğrendik bu bilgiyi yine bizlere Taşfed’le bağlantısı olmayan kişiler söyledi aradığımızda kimseye ulaşamadık.
 
Ben Şahsım Adına Konuşuyorum
Seçimden 1 oy alsam bile o kongrede olmam gerekti seçime gireyim kazanmayayım önemli değil bunu her seferinde dile getirdim ben kimsenin arkasından kaypakça iş çevirmem neyse derdim sıkıntım insanin yüzüne söylerim.
 
O dönemin başkanına da bunu dedim ben sizin arkanızdan hakaret edip gelip sizin elinizi öpmem sizin yönetim şeklinizi beğenmiyorsam ya ayrılırım yada aday olurum dedim yine de lafımın arkasındayım. Ben 32 yaşında 5 yıllık bir dernek başkanı olarak sizlere nasil bir korku saldım ki gizli kapılar ardından iş yapar oldunuz burda şu ortaya çıkıyor demek ki vizyon sahibi olmayan ufku dar sözünün eri olmayan kisileri dost bilip yola çıkmayacakmışız. 
 
“Taşfed” seçimleri olduğu icin bu yazıyı yazmıyorum millet 6 ay önceden başkanlığa aday olduğumu bildiği icin kaç oyla seçimi kaybettin diyor oysaki seçimden haberim yok. Gizli gizli seçim yapıyorlar.
 
Neyse Takdiri Aşcılık Camiasına Bırakıyorum
Takdiri size bırakıyorum ama bir söz var diyor ki mevlam "siz benim arkamdan konuşuyormuşsunuz, gıybet ediyormuşsunuz yüzüme söyleyemiyormuşsunuz benim gibi birinden mi korkmuşsunuz Allah'tan korkmamışsınız "Allahtan korkmayan herkesi Allaha havale ederim. Yine delikanlılık mertlik bizde kalsın haberimiz olmadan seçilen yeni yönetime başarılar dileriz.
 
İstanbul Yeditepe Aşçılar ve Garsonlar Derneği
Yon. Kur. Başk.
Şef Salih GÜNEY


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler