Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu Duyuru

Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu Duyuru

Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonunun'da Yeni Yönetim Kurulu Başkanı “Bayram “Bayram Özrek” Oldu. Renaissance polat Bosphorus otel de yapılan olağan üstü genel kurulda...

Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu Duyuru
Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonunun'da Yeni Yönetim Kurulu Başkanı “Bayram Özrek” Oldu.
 
12.03.2019 tarihinde Renaissance polat Bosphorus otel de yapılan olağan üstü genel kurulda Y. yalçın manav ve Bayram özrek in başkan adayı oldukları seçimde, toplantıya katılan bütün dernek ve delegelerin oylarını eksiksiz alan Gebze profesyonel aşçılar derneği başkanı bayram özerk Türkiye aşçılar ve şefler federasyonu (TAŞFED) yönetim kurulu başkanlığa seçildi.
 
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) 29 Ocak 2007 tarihinde, Türkiye'de aşçılık ve gastronomi kültürü alanında faaliyet gösteren beş derneğin bir araya gelmesiyle kuruldu. 
 
Federasyonun kurucu başkanlığına Mutfak Profesyonelleri Derneği Başkanı Yaşar Yalçın Manav getirildi. Şu an bünyesinde bulunan 12 dernekten güç alan Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu yurt içinde ve yurt dışında Türk Mutfak Kültürü'nü başarıyla tanıtmaktadır.
 
COĞRAFİ İŞARETLER
 
Federasyonumuz amaçlarına uygun hareket edilmesi ve aşçılık mesleği hakkında ne ve sektöre daha fazla hizmet etmesi gerektiğine dikkat çeken Özrek, Bundan sonra ayrıştıran değil birleştiren olacağız , meslektaşlarımız ve öğrencilerimizle daha yakın ilişkiler kuracak meslektaşlarımızın Aşçılık eğitimleri ile daha yakında ilgileneceğiz.
 
 
Türk mutfağını ulusal ve uluslararası platformda tanıtılması ve markalaşması için çalışmalar yapacağız...
Aşçılık mesleğinin çağın gerekliliklerine uygun şekilde gelişmesi için çalışmalar yürütecek ve bu alandaki teknolojiyi yakından takip ederek Türk mutfağına entegre olmasını sağlayacağız.
 
Kısacası çok köklü bir geçmişi olan dünyanın her yerinde bilinen bir federasyonun sıfırdan inşa edecek sadece ülkemizin ve mesleğimizin çıkarları doğrultusunda hizmet etmesini sağlayacağız.
 
Bu yolda beni yalnız bırakmayan başta federasyon başkan yardımcımız Turgut ay olmak üzere bütün dernek başkanı meslektaşlarıma ve delegelerimize teşekkürleri bir borç bilirim.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Bizde "Sn. Bayram Özrek' e" Başarılar Dileriz...
Türk Aşçı Haberleri Sizlerle Yaşıyor ! 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler