Nitelikli Aşçı Adayları Yetişiyor

Nitelikli Aşçı Adayları Yetişiyor

Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencileri uygulama dersleri kapsamında Halfeti Meslek Yüksekokulunda bulunan Uygulama Mutfağında bıçak kullanım teknikleri ve doğrama teknikleri üzerine çalıştı...

Nitelikli Aşçı Adayları Yetişiyor
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayan Halfeti MYO Aşçılık Programı öğrencileri ilk uygulama derslerini gerçekleştirdi. Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencileri uygulama dersleri kapsamında Halfeti Meslek Yüksekokulunda bulunan Uygulama Mutfağında bıçak kullanım teknikleri ve doğrama teknikleri üzerine çalıştı.
 
Ders sonunda Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Fatih KAYRAN, bu yıl eğitim-öğretime başlayan Halfeti Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz ile ilk uygulama dersini gerçekleştirdiklerine değinerek, öğrenim gördükleri bölüme ilgi duyarak gelen öğrencilerimizin, en temelden ileri seviyeye kadar teorik ve pratiği birleştirecek kapsamlı bir eğitimle, nitelikli birer aşçı adayı olarak yetişeceklerini söyledi.
Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencisi Aydın TAĞMA ise, bir dönem boyunca teorik olarak aldıkları eğitim sonrası ilk kez uygulama mutfağında olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Ders boyunca doğru bıçak kullanmayı ve birbirinden farklı kesim tekniklerini ve bunların neden gerekli olduğunu öğrenerek, hazırladıkları ürünleri öğrenerek yemeğe dönüştürmenin mutluluk verici olduğunu belirtti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler