Dünyanın Lezzetleri “24Kitchen” da Buluşuyor

Dünyanın Lezzetleri “24Kitchen” da Buluşuyor

Asya mutfağı ile yemeğin felsefesini, Fransız mutfağı ile tatlıların muhteşem dünyasını, Amerikan mutfağı ile hızlı gurme lezzetleri ve Türk mutfağının zengin tatları ile farklı kültürleri buluşturan...

Dünyanın Lezzetleri “24Kitchen” da Buluşuyor
İtalyan Mutfağı, Asya Mutfağı, Fransız Mutfağı, Amerikan Mutfağı ve Türk Mutfakları ile ünlü şefleri bir araya getiriyor. Festival 6 Nisan 2019 Cumartesi günü Feriye Palace'ta gastronomi tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
Dünyaca ünlü şefleri ve kaliteli içerikleriyle bir yemek kanalından çok daha fazlası olan 24Kitchen, 6 Nisan 2019 Cumartesi günü ilk kez gerçekleştireceği 24Kitchen Dünya Lezzetleri Festivali ile Türkiye'deki gastronomi tutkunlarıyla buluşacak.
 

OSMANLI SARAY MUTFAĞI

Tüm gün sürecek festivalde ziyaretçiler, farklı mutfaklara tanımlanmış özel alanları gezerken, hem ilgili mutfağın en özel lezzetlerini tadacak hem de bu mutfakları temsil eden en prestijli restoran standlarında gün boyunca sınırsız ikramları müzik eşliğinde o mutfağın kültürünü yaşatan bir atmosferde tecrübe edecekler.
 
Festival boyunca misafirler, dünyanın dört bir yanından farklı mutfak kültürlerini ziyaret etme şansı yakalayacak ve şefler eşliğinde yemek atölyeleri ile söyleşilere katılabilecekler.
 
Lezzet tutkunları gün boyunca İtalyan mutfağı ile hamura ince dokunuşları, Asya mutfağı ile yemeğin felsefesini, Fransız mutfağı ile tatlıların muhteşem dünyasını, Amerikan mutfağı ile hızlı gurme lezzetleri ve Türk mutfağının zengin tatları ile farklı kültürleri buluşturan sıra dışı yemekleri keşfetme şansı bulacak. Festival akşam saatlerinde başlayacak DJ performansı ve canlı müzik ile sona erecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler