Patlıcan Soğan Tarifi

Patlıcan Soğan Tarifi

Geleneksel Türk Mutfağındaki Yöresel Mutfaklarda özel Patlıcan Soğan Tarifi ; Patlıcanlar közlenir, soğanlar yağda kavrulur, biber közlenir , domates...

Geleneksel Türk Mutfağındaki Yöresel Mutfaklarda özel tarifler arasında olan  Patlıcan Soğan Tarifi
Patlıcan Soğan Tarifi Malzemeler: 
 
*  4 Adet Ev Yufkası 
*  3 Adet Patlıcan 
*  1 Kg. Kuru Soğan 
*  1 Kg. Domates 
*  ½ Kg. Yeşil Biber 
*  250 Gr. Erik Ekşisi 
*  25 Gr. Çitlemik 
*  25 Gr. Peynir 
 
Patlıcan Soğan Tarifi Hazırlanış Tarifi : 
Patlıcanlar közlenir, soğanlar yağda kavrulur, biber közlenir, domates doğranır, çitlenbik dibekte dövülür ve keşlik erik ekşisi hazır edilir.
Sonra bir tepsinin üzerine, hazırlanan malzemeler birbirine karışmayacak şekilde tepsinin üstüne ayrı ayrı konulur.
Tepsinin ortasına keşlik erik ekşisi ve çitlenbik konulur. 
Bu malzemeler ev yufkasıyla dürüm yapılarak yenilir. 
 
Türk Aşçı Haberleri İlgili Tarif İçin Alternatif Tavsiye;
Sizler için İnternet üzerinde yapmış olduğumuz bir araştırmada takipçilerimize layık bulduğumuz Nefis ve Lezzetli Sebzeli Yemekler 'imizden Harika Bir Tarif Olan “Patlıcan Soğan Tarifi.” ile ilgili alternatif bir videonun sunumundan da faydalanabilirsiniz
 
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak;
Türk aşçı haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu nefis ve lezzetli yemek tariflerini denediğinizde sayfanın en altında bulunan yorumlar düşüncelerinizi yazarak bizimle paylaşırsanız seviniriz.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler