Kamu Oyu Ve Camiamızın Dikkatine

Kamu Oyu Ve Camiamızın Dikkatine

Sevgili dostlarım, ustalarım, şeflerim, meslektaşlarım ve genç öğrenci kardeşlerim: Bundan dolayı da hatalarım ve günahlarımı da cezasını veya sevabını çekecek olan benim bunu kimsenin...

Kamu Oyu Ve Camiamızın Dikkatine "Seyfi Ali Erşahin "
Sevgili dostlarım, ustalarım, şeflerim, meslektaşlarım ve genç öğrenci kardeşlerim: Bir çoğunuz beni tanıyor, ama tanımayanlarda beni tanımak isterler. BEN KİMMİYİM? Kısaca bende herkes gibi çıplak doğmuş, doğarken ağlamış, Allah’ın vermiş olduğu nimetleri yiyerek büyümüş ama onlara zarar vermemiş ( Ne ağaç kesmiş, ne orman yakmış, ne çalmış, ne çırpmış, ne başkasının hakkını yemiş, ne gasp etmiş).
 
Bu güne kadar ne mal, ne mülk ne para, ne makam hırsı olmadan alın teri ile çalışan, yaşayan, elimden geldiği kadar herkese yardım eden kimseyi kırmamaya çalışan azda olsa bilmeden işlediğim hatalarım günahlarım ‘ki ( Allah ile benim aramda bunlar ) olan bir kişiyim.
 
Bundan dolayı da hatalarım ve günahlarımı da cezasını veya sevabını çekecek olan benim bunu kimsenin yargılamaya hakkı olamaz bu dünyada. Ama benim hakkımda bazı kendini bilmez kişilerce sayfalarında aslını bilip bilmeden canlı yayınlar veya mesajlar atılıp hakkımda ön yargılı olarak asılsız polemijler ve asılsız suçlamalar, şahsımı köstekleyici suçlamalar ve yorumlar yapılmış.
 
Bu tür işlevi yapanlara gerekli yasal işlemler cyber suçlar masası tarafından işlem yapılmaya başlanmış, ama bu işleri yapan kişi (SEFER ER) Defalarca mesajlar gönderip işini kaybettiğini sarhoş olduğunu ve bazılarının dolduruşuna gelerek böyle bir canlı yayın yaptığını ve söylediklerinin asılsız olduğunu aşağıda kendi
ikrarı ile şahsıma gönderdiği mektup ile teyit etmiştir.
 
Ancak bu özür mektubu onun şahsıma yapmış olduğu fütursuzca hareketin cezasız kalacağı anlamına gelmez. Meslek camiamızda tüm bireylerin yapacakları açıklamalarda bilmeden kanıtsız kimseyi suçlamamaları gerekir. Herkesin eleştiri yapma hakkı var, ama kendi egoları için masum kişilere çamur atmaları hazmedilemez.
 
Buna atfen bir kez daha anlaşılmıştır ki Altın çamura düşmekle değerinden bir şey kaybetmez. Bu yüzden buradan bir kez daha hatırlatmakta yarar var. Bizi bilen biliyor. Bilmeyende öğreniyor. GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMIYOR.
 
Hepinize saygı ve selamlar
Seyfi Ali Erşahin
Aregala Asıa &Mediterian vice president
 
Sefer Er'in Bana Gönderdiği Özür Mektubu
Gerek Avni sap Kenan abi Fatma şahin ve bir suru şefler ustalar beni aradılar konuştular hiçbirine bir yil önce Seyfi baban yardim istedim oda bazı kişilere bunu anlatmış beni rencide ettiler demedim jüri yazılınca durmadan beni arayıp küfürlü mesaj yazdılar demedim eyvallah bazıları beni piyon kullandı bunu da başardı senin gibi sevdiğim değer verdiğim insani kaybetmeme neden oldular.
 
Sahsın dan şahsım adına özur diliyorum bu özrü dava açtığın için dilemiyorum davanı da çekmene gerek yok ben sadece sizin yaşınıza hürmeten özür diliyorum kesk aramızdaki sırrı millete anlatıp beni rencide ettirmeseydin bende bu kadar konuşmak zorunda kalmazdım tekrardan şahsım adin sahsınızdan özür dilerim feysbuk sayfamda bir özür metni yayınlayacağım.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler