Bal  Kabağından Yalnızca Tatlı Değil Yemekler’de Yapılıyor

Bal Kabağından Yalnızca Tatlı Değil Yemekler’de Yapılıyor

Avni sap önderliğindeki, şeflerimiz Bilecik'deki bal kabağı festivalinde yapmış oldukları Bal kabaklı...

Bal  Kabağından Yalnızca Tatlı Değil Yemekler’de Yapılıyor
Bu yıl 5'incisi düzenlenen Kızıldamlar Kestane Kabağı Festivali'ne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Nihat Can, bazı ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri,  istanbuldan Şef aşçılar Derneği ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Bal kabağından  yalnızca, tatlı  çeşitlerinin, yanı sıra bir çok lezzetli yemeğinde  yapılabileceğinin, en güzel örneklerini   sunan; 
 
Avni sap önderliğindeki, şeflerimiz    Bilecik'deki bal kabağı festivalinde  yapmış oldukları Bal kabaklı muhteşem yemeklerle   protokoldeki Bakan, milletvekilleri, Belediye başkanı ve  bir çok misafiri ve yöre halkını kendilerine hayran bıraktılar.
 
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin,  protokol  konuşmasında Şef Aşçılar  Derneği ne teşekkür ederek başladığı konuşmasında bizler,  Bal kabağında  yalnızca  kabak  tatlısının  yapıldığını biliyorduk.
 
Bugün şef aşçılar derneğinin; 
Bal kabağından yaptıkları bir çok lezzetli yemekleri de  tatmış olup bal kabağından bir çok yemeğinde yapıldığını öğrendik.
 
Şef Avni Sap
Şef Kenan “Anadolu Mutfağı”
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler