Aşçılara Önemli Duyuru “Taşpakon” !!!

Aşçılara Önemli Duyuru “Taşpakon” !!!

Uzun süredir üstünde çalıştığımız ve bizce sektör olarak eksikliğini yaşadığımız bir konu ile aşçılık ve pastacılık mesleki alanında Türkiye'nin en üst STK'sı olarak iş...

Aşçılara Önemli Duyuru “Taşpakon” !!!
Değerli Aşçılık ve Pastacılık Mesleki Camiamız,
 
Uzun süredir üstünde çalıştığımız ve bizce sektör olarak eksikliğini yaşadığımız bir konu ile ilgili başlattığımız hizmetimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.
 
Hepimizin bildiği üzere aşçılar ve pastacılar olarak kolay şartlar altında çalışmıyoruz. Mesleğimiz bir takım özellikleri sebebi ile fiziken ve zihinsel olarak ciddi bir çaba sarf etmemizi gerektiriyor. İşte bu noktada, böylesine meşakkatli bir görevin üstesinden gelirken, emeğimizin karşılığını alabilmek hem motivasyon, hemde yaşam şartlarımızın kalitesi açısından büyük önem arz ediyor. 
 
Günümüzde birçok meslek alanında olduğu üzere aşçılar ve pastacılar olarak da, sigortasız çalıştırılma, ağır çalışma koşulları, fazla çalışma, mesai farklarının ödenmemesi, özel günlerde yasal hak ve alacaklar ödenmeksizin çalışmaya zorlanılması, mobbing, sağlıksız ve güvenliksiz çalışma ortamları, haksız yere işten çıkarılma vb. birçok sorunla karşı karşıyayız.
 
Konfederasyonumuz aşçılık ve pastacılık mesleki alanında Türkiye'nin en üst STK'sı olarak iş hayatının ve çalışma koşullarının getirdiği zorluklara karşı meslektaşlarımızın yasal haklarının korunması bizim için en önemli görevlerden biridir. Bu sebeple Konfederasyon olarak aşçılar ve pastacılar ile ilgili iş ve sosyal güvenlik hukukundan kaynaklanan sorunlarda meslektaşlarımıza ücretsiz hukuki destek sağlanmasına karar vermiş bulunmaktayız. 
 
Yukarıda belirttiğimiz her türlü yasal sorunların gerek yargı öncesi, gerekse yargılama sırasında (yargılama giderleri kişiye ait olmak üzere) hukuki destek ve Avukat danışmanlık hizmeti tarafımızdan ücretsiz olarak sağlanacak ve bu süreçte uğramış oldukları haksızlıklar karşısında Konfederasyon olarak yasaların tarafımıza tanıdığı haklar nezdinde meslektaşlarımızın yanında olunacaktır.
 
Bu bağlamda Taşpakon resmi Avukatı Sn.Ali Onar ve Onar Hukuk Bürosu'nun uzman ekibi size gerekli her türlü hizmeti sağlayacaklardır. Konu ile ilgili yukarıda bahsi geçen sorunlar ile karşılaşan meslektaşlarımız +902167061038 nolu Taşpakon Genel Merkez telefonu veya [email protected] mail adresi üzerinden başvurularını yapabilirler.
 
Camiamıza hayırlara vesile olmasını dileriz.
Taşpakon Genel Sekreterliği
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler