Taze Fasulye Mücveri Tarifi

Taze Fasulye Mücveri Tarifi

Taze Fasulye Mücveri Tarifi; Fasulyeleri yıkayın ve kılçıklarını temizleyin, ardından tuzlu suda yumuşayana...

 
Taze Fasulye Mücveri Tarifi
 
Taze Fasulye Mücveri Tarifi'nin Malzemesi:
 
*350 gram taze fasulye
*5 adet yumurta
*1 demet maydanoz
*3 yemek kaşığı tereyağı
*2 yemek kaşığı un
*1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber
 
Taze Fasulye Mücveri'ninYapılış Tarifi:
Fasulyeleri yıkayın ve kılçıklarını temizleyin, ardından tuzlu suda yumuşayana dek yaklaşık 15 dakika fasulyeleri haşlamaya bırakın.
 
Fasulyeler haşlanırken; yumurtaları bir kaba kırın ve ince ince doğradığınız maydanozları ilave edin, karabiberle tuzunu da ekleyip güzelce karıştırın.
 
Fasulyeler haşlandıktan sonra renklerinin solmaması için soğuk sudan geçirin ve haşlanmış fasulyeleri ince ince doğrayın, ardından üstlerine unu serpin ve güzelce harmanlayın.
 
Unladığınız fasulyelere hazırladığınız yumurtalı karışımı ilave edin ve güzelce karıştırın. Yağı bir tavada eritin ve hazırladığınız karışımdan kaşık kaşık tavaya dökerek, altlı üstü güzelce mücverleri kızartın. Kızaran mücverleri bir servis tabağına alın ve servis edin.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler