Bu Yaz THY 'yi Tanımak İçin 5 Neden

Bu Yaz THY 'yi Tanımak İçin 5 Neden

Türkiye'nin öncü markası Türk Hava Yolları, ülkemizi gökyüzünde gururla taşıdığı gibi, ekonomi dünyasında...

Bu Yaz Thy'yi Tanımak İçin 5 Neden
Türkiye'nin öncü markası Türk Hava Yolları, ülkemizi gökyüzünde gururla taşıdığı gibi, ekonomi dünyasında da adını duyuruyor. Forbes'ta "Bu yaz THY ile tanışmak için 5 neden" isimli yazı yayınlandı.
 
Türkiye son dönemde uluslararası arenada attığı adımlarla kendinden söz ettiriyor. O adımların en büyüğü de Türk Hava Yolları ile atılıyor. Gökte olduğu kadar yerde de isminden fazlasıyla söz ettiren Türk Hava Yolları, son olarak ABD'nin en ünlü ekonomi dergilerinden Forbes'ta yer aldı.
 
Forbes yazarlarından Baz Dreisinger'ın kaleme aldığı yazı "Bu yaz THY'yi tanımak için 5 neden" başlığıyla okurlarıyla buluştu.
 
Erişim
Türk Hava Yolları'nın özelliklerinin anlatıldığı yazıda firma 5 başlıkta ele alındı. 122'den fazla ülke ile 300'den fazla yere uçuş yapan THY'nin global ölçekte dünyanın en çok noktaya uçan havayolu firması olduğuna dikkat çekildi. "Her yere uçuyorlar, gerçek anlamda her yere" diyen Dreisinger, fiyat performans olarak da erişilebilirlik açısından THY'den övgüyle bahsetti.
 
Dresinger THY'nin uçuş ağı için "Akabe'den Semerkant'a Seyşellerden pukete bu liste günden güne uzuyor büyüyor" derken, business fiyatlarının da oldukça makul olduğuna dikkat çekti.
 
Uçan Şefler
Uçuş ağının ardından değerlendirmenin en önemli kısımlarından biri de ikram kısmı oldu. Özellikle business'daki ikram servislerinin oldukça lezzetli olduğunu belirten Dresinger, "Uçan şefler, işlerini fazlasıyla ciddiye alıyor." yorumunda bulunuyor.
Özellikle yöresel yemeklerin ikram edildiği uçuşlarda mantı, börek , füme patlıcan salatası, köfte, simit ve nefis peynirler ile mezelerden oluşan bir mutfağın bulunmasının, geniş ve lezzetli bir menüye sahip olunması olarak gösterdi.
 
Türk Dokunuşları
Yemeklerdeki yöresel ve geleneksel Türk mutfağından ikramlar Forbes'ın dikkat ettiği önemli detaylardan olurken, ikram edilen Türk lokumu, çaydanlıkta servis edilen çay ve Ramazan ayı boyunca ikram edilen şerbetler de dikkat çeken bir diğer unsur oldu.
Dresinger özellikle Ramazan uçuşlarında gül, demirhindi gibi şerbetleri de görmenin kendisi adına etkileyici olduğunu belirtti.
 
Cıp Lounge
Forbes'ın hayran kaldığı bir diğer unsur ise THY'nin dillere destan CIP Lounge salonu. Hayranlık uyandırıcı detayları içeriğinde barındıran THY'nin CIP Lounge salonları uzun soluklu yolculuk yapacak olan yolcular için benzersiz bir deneyim vadediyor.
Buradaki unsurları da göz ardı etmeyen Forbes yazarı, bekleme salonunun lüks detaylarını, mimarisini ve imkanlarından övgüyle bahsetti.
 
İstanbul
Forbes yazarının "Bu yaz THY ile tanışmak için 5 neden" isimli yazısının son maddesi İstanbul oldu. Dünyanın en meşhur şehirlerinden İstanbul'u THY ile tanımayı öneren Dresinger İstanbul'u görmenin en kolay yolunun THY ile uçmak olduğunu belirtti.
 
Forbes yazarı, THY'nin yolculuk paketleriyle, business class yolcuları için iki gün boyunca ücretsiz beş yıldızlı bir otel ve economy class yolcuları için ise bir gece için dört yıldızlı bir otel sağladığını ve kısa konaklamalar ile İstanbul'un gezilip görülebileceği belirtti.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler