Uşak'ın Aşçıları Vatandaşları İftar Yemeğinde Buluşturdu

Uşak'ın Aşçıları Vatandaşları İftar Yemeğinde Buluşturdu

Şehrin yetenekli aşçıları, Uşak'ta verdikleri 800 kişilik iftar yemeğiyle vatandaşın gönlünü fethetmeye...

Uşak'ın Aşçıları Vatandaşları İftar Yemeğinde Buluşturdu 
Şehrin yetenekli aşçıları, Uşak'ta verdikleri 800 kişilik iftar yemeğiyle vatandaşın gönlünü fethetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda da down sendromlu aşçılara 1000 kişilik iftar yemeği dağıtan Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Uşak Belediyesi'nin de yardımlarıyla büyük çalışmalara imza atmaya devam ediyor. 
 
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın destekleriyle sosyal faaliyetlerine dur durak demeden devam eden Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği, hizmet verdikleri vatandaşların da beğenisini kazanarak gönüllerde taht kuruyor.
 
Uşaklı vatandaşa hizmet vermekte sınır tanımadıklarını belirten aşçılar Nurullah Cahan ile daha büyük projelere imza atacakları müjdesini vererek, Uşak'ı her konuda marka şehir haline getirmeyi hedeflediklerini söylediler. 
 
Önümüzdeki haftalarda yine Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın destekleriyle Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki yetimhane ve sivil hastanelerde bulunan savaş mağdurları için iftar yemeği vereceği müjdesini veren Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir, ''Ramazan boyunca Uşak’ta her mahallede iftar veriyoruz. 
 
İnşallah Belediye Başkanınız Nurullah Cahan'ın destekleriyle Hatay’daki savaş mağduru yetim ve hastanede bulunan kardeşlerimiz için iftar programı yaparak bir ilke daha imza atacağız.'' dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler