5 Yıldızlı Sofraların Gizli Kahramanları

5 Yıldızlı Sofraların Gizli Kahramanları

Swissotel Büyük Efes, Kaya İzmir Thermal & Convention, Hilton İzmir, Wyndham Grand İzmir Özdilek,...

5 Yıldızlı Sofraların Gizli Kahramanları
Swissotel Büyük Efes, Kaya İzmir Thermal & Convention, Hilton İzmir, Wyndham Grand İzmir Özdilek, Mövenpick Otel İzmir, Renaissance İzmir Hotel ve Karaca Otel'in deneyimli mutfak ekibi, birbirinden lezzetli yemekleri ve tatlılarıyla, konukların beğenisini kazanırken aynı zamanda günün yorgunluğunu da unutmalarını sağlıyor. 
 
Kimileri fasıl müzik eşliğinde açık büfe iftar yemekleri düzenlerken, kimileri de set menü seçenekleriyle farklı alternatifler sunuyor. Bireysel müşterilerin yanı sıra aile, arkadaş grubu ve şirket iftar yemeklerine de açık olan otellerde, grup indirimleri de gerçekleştiriliyor.
 
Kaya İzmir Thermal & Convention
Kaya İzmir Thermal & Convention içerisindeki Smyrna Restaurant, müşterilerini baş aşçı Nejdet Polat öncülüğünde Osmanlı- Türk Mutfağı'ndan oluşan açık büfesiyle ağırlarken, ud sanatçısı Cavit Pehlivanlar ve ritim ustası oğlu Gökhan Pehlivanlar, her akşam müzik ziyafeti sunuyor.
 
Karaca Otel
İzmir 'in köklü işletmelerinden Karaca Otel'in zemin katındaki La Campana Restaurant'ta ise baş aşçı Ümit Özbudak ve ekibinin hazırladığı geleneksel lezzetler sunuluyor.
 
Mövenpick Hotel
Möven pick Hotel İzmir'in lobisinde yer alan Margaux Restaurant'ta, otelin baş aşçısı Murat Yıldız ile ekibi tarafından lezzetli yemekler ve zeytinyağlılar sunuluyor.
 
Hilton Hotel
Hilton İzmir'in 31. Katındaki Windows On The Bay Restaurant'ta körfez manzarası eşliğinde sunulan iftar yemekleri ise otelin farklı bakış açısına sahip baş aşçısı Şamil Akşit ve ekibi tarafından hazırlanıyor. Menüde öne çıkan tatlar arasında mevsimin vazgeçilmez sebzesi olan kuşkonmaz yer alıyor.
 
Renaissance İzmir Hotel
Renaissance İzmir Hotel'in teras katında yer alan Skyfire Restaurant, baş aşçı Varol Nalcı öncülüğünde hazırlanan zengin açık büfesi ve manzarasıyla beğeni toplarken, her çarşamba sunduğu canlı sema gösterisiyle de dikkat çekiyor.
 
Wyndham Grand İzmir Özdilek
Wyndham Grand İzmir Özdilek'in zemin katındaki restoranında yer alan açık büfe lezzetlerde ise baş aşçı Muzaffer Yalçın ve ekibinin imzası bulunuyor. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler