Aşçılık Kursiyerleri İftar Sofralarını Donatıyor

Aşçılık Kursiyerleri İftar Sofralarını Donatıyor

BUCA Belediyesi'nin Türkan Saylan çağdaş Yaşam Merkezi’nde aşçılık ve pastacılık eğitimi alan Bucalı kadınlar...

Aşçılık Kursiyerleri İftar Sofralarını Donatıyor...
 
BUCA Belediyesi'nin Türkan Saylan çağdaş Yaşam Merkezi’nde aşçılık ve pastacılık eğitimi alan Bucalı kadınlar hünerli elleriyle yaptıkları yemekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak iftar sofralarına lezzet katıyor.
 
Bucalı kadınlar, Ramazan ayın boyunca kursta yaptıkları tatlıdan, sulu yemeğe, hamur işinden pastaya kadar yüzlerce değişik lezzeti, Buca’daki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtarak iftar sofralarında güzleri güldürüyor. 
 
Kurs günleri büyük bir heyecan, tatlı bir telaşla merkeze gelen kursiyerler Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinin kontrolünde günlük menülerini belirleyerek anlamlı projeleri için ilk adımı atıyor. 
 
Keyifle işe koyulan güzel yürekli kursiyerler, maharetli elleriyle gönül ve güç birliği yaparak tencere yemeklerinden tatlıya uzanan lezzetli bir sofra ortaya koymak için var gücüyle çalışıyor.
 
Türk aşçı haberleri tavsiye linki:

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler