Aşçı Yardımcılığı Sertifikası Aldılar

Aşçı Yardımcılığı Sertifikası Aldılar

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kursları kapsamında 3 Kasım 2016’da başlayıp 30 Temmuz 2017'de sona eren...

Aşçı Yardımcılığı Sertifikası Aldılar
SİVAS Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği 'Aşçı Yardımcılığı Kursu' kapsamında eğitimi başarıyla tamamlayanlara, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi.
 
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kursları kapsamında 3 Kasım 2016’da başlayıp 30 Temmuz 2017'de sona eren 896 saatlik aşçı yardımcılığı kursuna katılan 44 kişiden 35'i katılım belgesini almaya hak kazandı. Kursiyerlere katılım belgeleri düzenlenen törenle verildi. Programa Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet özaydın, Etkin Anadolu Kadınları Derneği Başkanı Emine Binnur Karaca ve çok sayıda kursiyer katıldı.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet özaydın, "Bu yıl içerisinde 110 branşta 3 bin 730 kursiyerimize eğitim verdik. Bu gerçekten büyük bir başarıdır. 2017 yılı içerisinde 77 kadın girişimci kardeşimiz belgelerini almış ve bu anlamda kendileri işyeri açma imkanı elde etmişlerdir" şeklinde konuştu. 
 
Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın ise belediyenin kadın istihdamı ve eğitimi noktasında önemli hizmetler yaptığını dile getirdi. 
 
Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen aşçılar "aşçı yardımcılığı" kursu sona erdi.
Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurs kapsamında eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle belgeleri verildi.
 
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kursları kapsamında 3 Kasım 2016’da başlayıp 30 Temmuz 2017'de sona eren 896 saatlik "aşçı yardımcılığı" kursuna katılan 44 kişiden 35'i katılım belgesini almaya hak kazandı. Programa, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Etkin Anadolu Kadınları Derneği Başkanı Emine Binnur Karaca ve çok sayıda kursiyer katıldı.
 
Programda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Özaydın, 110 branşta 3 bin 730 kursiyere eğitim verdiklerini ifade etti.
Özaydın, "Bu gerçekten büyük bir başarıdır. 2017 yılı içerisinde 77 kadın girişimci kardeşimiz belgelerini almış ve bu anlamda kendileri iş yeri açma imkanı elde etmişlerdir." ifadesini kullandı.
 
Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın ise, belediyenin kadın istihdamı ve eğitimleri noktasında gerek kendi bünyesinde, gerekse çeşitli kurumlarla işbirliği yaparak kadınları sosyal ve ekonomik hayatın vazgeçilmez unsurları yapabilme amacı ile çalışmalarını sürdürdüğünü aktardı. Konuşmaların ardından kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler