Mutfağımızı ve Ülkemizi Tanıyınız, Dostlarınıza Paylaşarak Tanıtınız !!!

Ama Bu Bilgilerin üzerine "Sizlerde" bir şeyler koyarak Mutfağımıza Kazandırmalı, Zamanla Bizlerden...

Mutfağımızı ve Ülkemizi Tanıyınız, Dostlarınıza Paylaşarak Tanıtınız

Özellikle Meslekteki Yeni Kardeşlerimiz Sözümüze Kulak Verin ve Okuyun; 

Çabalarımız ve çalışmalarımız; Hiç bir  Dernek  yada  Federasyondan  Destek Almadan Sadece imkanlarımız Dahilindedir. Mutfağımızı Gerçek Değerleri ile Dünyaya Daha iyi Tanıtmak ve Yine Dünya Mutfakları Arasında Hakettiği yere Taşıyabilmek içindir.

Unutmayınızki; ilgili Dernek ve Federasyonlardan katkı bedeli olarak Ödeme yapmanız karşılığında Herhangi bir başarıya dayalı olmaksızın aldığınız yada sizlere verilen madalyalar ve başarı belgeleri sizi bilgili ve başarılı yapmaz."Önemli olan Popüler olmak değil bilgili olmaktır."

Bilgiyi, tecrübe ve mesleki ahlakınız ile birleştirebildiğiniz zaman kariyerinizde mükemmeliyeti yakalamışsınız demektir. eriştiğiniz noktayı siz görmeye çalışmayın çünkü göremezsiniz. Bunu başkaları görür yada duyar ve size bir şekilde ulaşır. 

Unutmayın dürüstüm demekle dürüst olunmaz. Bilgiliyim demekle bilgili olunmaz. Pozitif açıdan sizi siz degil başkaları konuşmaya başladığı zaman populerite kendiliğinden gelecektir. Bilgi paylaştıkça güzeldir... Bizim amacımız sadece haber değil sizlere mesleki bilgiler'de  vermektir.

Web Sayfamızda bulunan tüm linkleri inceleyiniz. Ekli dosyalar, Videolar, Albümler, Sunumlar Yazılar, Mutfağımız hakkında Tarihi Yemek kitapları, Raporlama ve Sirküler Dipnotlar ve Diğer Bilgilerden Faydalanabilirsiniz… Bu Nadir çalışmaları ve ilgili linkleri inceleyerek sosyal ağlarınızda paylaşıp sizlerde mutfağımıza ve mesleki arkadaşlarınıza daha fazla faydalı olabilirsiniz.

Mesleki Tarihinizi öğrenin… “Sizi siz yapan kültürünüzden asla vazgeçmeyin ve her zaman tüm yaşamınızda onları öncelikte tutun. Siz olmayı becerebildiğiniz takdirde her şeyi becerebileceğinize inaninözenmeyin insanları hal ve hareketiniz ile, calışmanız ile, bilgi ve tecrübeniz ile, yardımseverliğiniz ve hoşgörünüz ile, kendinize özendirin

Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var. Ben yumurtamı sana vereyim, sen yumurtanı bana ver. Şimdi sendede bir yumurta var bende de bir yumurta var… Ama bende bir bilgi var sende bir bilgi var. Ben bilgimi sana vereyim sen bilgini bana ver… Şimdi Ne oldu? ikimizde kazandık_? SENDE İKİ BİLGİ VAR BEN DE İKİ BİLGİ VAR! Bu bir hizmet yarışıdır ve mutfağımıza hizmet eden ve katkıda bulunan, önem veren, öncelikte tutan her meslektaşımızdan Allah razı olsun.

Bu paylaşımlarımdan dolayı Bizden Tarafı sizlere Karşılıksız "HELAL" olsun. Ama Bu Bilgilerin üzerine "Sizlerde" bir şeyler koyarak Mutfağımıza Kazandırmalı, Zamanla Bizlerden Daha'da Bilgili hale Gelerek Sizler'de Bilgilerinizi Mesleki Kardeşleriniz ile Paylaşmalısınız.  Şimdiden ilginize teşekkür eder çalışmalarınızda sonsuz başarılar dileriz… 

Türk aşçı haberleri kurumsal firmasına bizleri kırmayarak hiç bir fedakârlıktan kaçınmayıp, bu hizmeti sizlere sunmamızı sağlayan yatırımcımız Osmanlı ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi Koord. Has Aşçıbaşı & Exc. Chef | Ahmet Özdemir’e maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ederiz. İlgili yayınlarımızda kendilerinin yüksek tecrübeleri ve alt yapılarından faydalanıyoruz, daha 'da faydalanacağız. "Aşçılık kütüphanesinden Türkiye’de Kahve ve Mutfak Kültürü araştırmalarını inceleyebilirsiniz…"

Daha iyi ve eşdeğer tanıtım çalışmaları olan saygıdeğer Türk Mutfağı Şeflerimizden ilgili bağlantılarını paylaşmalarını istirham ederiz.  [email protected]  Bu mutfak hepimizin, başarıda da hepimizin tuzu olmalı diye düşünüyoruz. 

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler