Bir Yarışmanın Sonu Ve Narsizm

Bir Yarışmanın Sonu Ve Narsizm

Davet ettiğiniz tüm misafirleri karşılayıp konaklatıp ağırlamak onlara yapacagınız etkinlikte onure edip paylaşım...

Bir Yarışmanın Sonu Ve Narsizm  
Merhaba sevgili dostlarım, arkadaşlarım, ustalarım ve genç öğrenci kardeşlerim. Hepimizin bildiği gibi her yıl ülkemizde camiamızın  iş koluyla ilgili bir çok dernekler yarışmalar düzenliyor,bunların düzenlediği bu yarışmalara gerek içerden gerek yurt dışından bir çok kişi ve kuruluşlar katılıyor.Sizlerde bilirsinizki bu tür organizasyonları yapmak hayli zordur.
 
Davet ettiğiniz tüm misafirleri karşılayıp konaklatıp ağırlamak onlara yapacagınız etkinlikte  onure edip paylaşım yapıp memnun edip bir haylide güler yüzünüzle ülkelerine sevinç içinde memnun göndermek ve onların birer turizm elçisi olmalarını sağlamak en güzel misafir perverlik örneğidir.Haliyle her etkinlikte ufak tefek aksaklıklar olacaktır.
 
Sevgili dostlarım Bu yıl üçüncüsü yapılan Travel Turkey ve Aşçılar derneği Izmir aşçılar yarışmasına bende davetliydim,ve yurtdışından bir çok yabancı daha evvel gerek onların ülkelerinde gerekse başka ülkelerde beraber olduğum jüri chef arkadaşlarımı davet ettim.Onlarda sagolsunlar bizleri kırmayıp geldiler,ve bizleri onure ettiler.
 
Ancak bu gelen misafirlerimize yine izmirde olan başka derneğin başkanı ve bazı kendini bilmez sosyolajik deformasyona uğramış NARSİST  görüşlü kişilerin bizzat giderek bu arkadaşlarıma  niye bu etkinliğe geldiniz bu dernek kötü bir dernek gelmeseydiniz daha iyiydi gibi sözleri söylemeleri hiç etik deyil.
 
Hem ahlaki hemde kişilik olarak yapılan bı hareketi ülkemize yapılmış büyük bir saygısızlık olarak niteliyorum.Kaldıki NARSİST Görüşlü sosyolojik deformasyona uğramış kişilik bozukluğuna uğramış kendini kaf dağında gören bu zavallı kişileri allaha havale ediyorum.
 
Sevgili dostlarım Sizlerinde bildiği gibi hayli zor ve çokta yorucu bir etkinliği başarıyla tamamladık.Bu etkinliği düzenleyen başta izmir aşçılar derneği başkanı sevgili Şamil Akşit  şef ve yönetim kurulu en çok emeği geçen;
 
sevgili kardeşim  Metin Necmettin Usta  ve yönetimdeki tüm arkadaşlar büyük duayen ustalarımız,bizleri desdekleyen tüm partnerlerimiz yurt dışından gelen jüri arkadaşlarım Erich Glavica Erik  Ivana Barbir Grudenić Cristina Petronela Novac Vinod Kumar Dosis Spiros  Stavros Skaros  Dada Marčić Carolina C-a  Jossie Elbaz  Dong Yeon Park  yim in 임인혁   ve yurt içinden bizleri kırmayıp onurlandıran tüm dernek  başkanları jüri arkadaşlara tüm kalbimle teşekkür ederim.
 
Ayaklarınıza  yüreklerinize sağlık sağolun.
 
Seyfi Ali Ersahin
Aregala  Asıa &Mediterian vice president


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler