Ali Genç Usta Haklı Olabilir Mi ?

Ali Genç Usta Haklı Olabilir Mi ?

Madem aşçılar kendi problemleri ile ilgilenecekti bu kadar dernek ve federasyon niye kuruldu ?

Ali Genç Usta Haklı Olabilir Mi ?

Madem aşçılar kendi problemleri ile ilgilenecekti bu kadar dernek ve federasyon niye kuruldu ? Yıllardır turizme emek veren Ali genç usta sitemlerini dil getirdi. Ülkemizde bu kadar aşçı derneği ve federasyonu varken aşçıların problemleri yaşamaması gerektiği hususunda isyan etti.

Bizzat yaşadığı şahit olduğu bazı konuları sosyal ağında takipçileri ile paylasan Ali genç usta ilgili dernek ve federasyonların aşçıların problemlerine cevap veremediğini belirtti.

Aşçılık camiasında en güncel mutfak haberleri ve  son dakika aşçı haberlerinde yer alan haberde Yarışma ve yabancı ülke markalarının ülkemizde tanıtımı ile meşgul olan bazı dernek ve federasyonlara ateş püskürdü. Madem aşçılar kendi problemleri ile ilgilenecekti bu kadar dernek ve federasyon niye kuruldu ? diye soran Ali genç usta bu konudaki çabalarının her mezrada devam edeceğini açıkladı.



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler