• Bir Avuç Mutluluk  İçin Toplandılar

    Bir Avuç Mutluluk İçin Toplandılar "UMED"...

Bir Avuç Mutluluk İçin Toplandılar "UMED"...

Osmanlı ve Türk Mutfağı ve Geleneksel Türk Mutfağının Beyaz Melekleri "UMED" (Uluslararası Mesleki Eğitim Derneği)... Minik kalplere birlikte dokunalım”. Yöresel Mutfak...

Bir Avuç Mutluluk  İçin Toplandılar "UMED"...
 
Osmanlı ve Türk Mutfağı ve Geleneksel Türk Mutfağının Beyaz Melekleri "UMED" (Uluslararası Mesleki Eğitim Derneği)...
 
"Minik kalplere birlikte dokunalım” Projesi için Yöresel Mutfaklar, Türk Mutfağı Tarihimizden Yöresel Yemekler ile bilinen Florya Uludağ Et Lokantası'nda toplanan UMED Yöneticileri Başkan Kaya Solmaz, As baskan Şef kenan usta Yardımcısı Şef Özlem Hatun Çıra, Şef Vanlı Rıfat  usta Şef Rahmi Yolcu ve bir çok tanınmış Şef Aşçılar bulundu.
 
Ev sahipliğini yapan Uludağ Et Lokantası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Uludağ'a bir plaket hazırlayan UMED Dernek Başkanı Kaya Solmaz ve Yardımcısı Özlem Hatun Uludağ adına, hazırda bulunan Müdür Hamdi Şafak'a takdim etti.
 
Uludağ Et Lokantası Genel Müdürü Mustafa Saltık ve Ak Parti Eyüp Sultan Belediyesi Meclis Üyesi Sena Sabire Koç ve Amasyalı tanınmış  ıs  adamları toplantıya katılarak her zaman bu tür projeleri desteklediklerini ve yanlarında olduklarını söylediler...
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Foto Galeri Haberleri