• Başkan Gökhan Tufan'dan

    Başkan Gökhan Tufan'dan "Taşpakon" Teşkilatlarına Teşekkür...

Başkan Gökhan Tufan'dan "Taşpakon" Teşkilatlarına Teşekkür...

Dünya İslam Ülkeleri Aşçılar Dernekleri Platformu (WICS) Aşçılar Derneği ev sahipliğinde "Delicious Uzbekistan" için...

Başkan Gökhan Tufan'dan "Taşpakon" Teşkilatlarına Teşekkür... 
 
Delicious Uzbekistan "Taşpakon"
Dünya İslam Ülkeleri Aşçılar Dernekleri Platformu (WICS) olarak üye ülkemiz Özbekistan Aşçılar Derneği ev sahipliğinde muhteşem bir etkinlik olacak "Delicious Uzbekistan" için Kasım ayında başkent Taşkent'te buluşuyoruz inşaAllah. 
 
Kurumsal bir kimliğin gerektirdiği ölçüler ışığında, bir yandan Türkiye'de lider kuruluş "Taşpakon" ile bir yandan da küreselde dünya kuruluşu WICS ile daha yapacak çok işimiz ve gidilecek çok yolumuz var inşaAllah...
 
Teşkilatımız WICS üyesi Tunus Mutfak Profesyonelleri Derneği'ni yerel mutfaklarının gelişimi ve korunması üzerine yapmış oldukları restoran projelerindeki çalışmalar adına tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
 
WICS Asya Kıta Direktörü ve Malezya Gastronomi Derneği Başkanı Sn. Rossham Russli'ye teşkilatımızı temsilen yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve emekleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
 
Teşkilatımız WICS üyesi Mısır İskenderiye Aşçılar Birliği'ni eğitim üzerine yaptığı çalışmalar için tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
 
Teşkilatımız WICS üyesi Ürdün Aşçılar Derneği'ni genç nesile verdiğim önem ve eğitim üzerine yaptığı çalışmalar için tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
 
 
UNESCO'nun koruma altına aldığı "Azerbaycan Dolmaları 381 Çeşit" Best in the World Gourmand ödüllerinde en iyi yemek kitabı seçilerek birinci oldu. Kitabın yazarı teşkilatımız WICS'in Asbaşkanı, Azerbaycan Milli Mutfak Merkezi Direktörü değerli büyüğüm Prof. Dr. Tahir Amiraslanov'u tebrik ederim. Ayrıca kitapta yer alan Azerbaycan Devlet Başkanı Sn. İlham Aliyev'in sözleri bir devlet başkanı tarafından ülkesinin milli mutfağına nasıl sahip çıkıldığı noktasında tüm dünyaya büyük bir örnek teşkil ediyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Foto Galeri Haberleri