Altına Hucum (Film ) “SK. Berfend BER”

Berfend BER
Yazar:Berfend BER
Bu yazı

Altına Hucum (Film ) “SK. Berfend BER”

1925 ABD yapımı sessiz komedi filmidir. Özgün adı The Gold Rush olan bu siyah beyaz filmin yönetmeni, senaryo yazarı, yapımcısı ve başrol oyuncusu Charlie Chaplin'dir. 

Filmin en unutulmaz sahnelerinden biri de kendi gibi iki altın arayıcıyla birlikte kar fırtınasının ortasında uçurumun kenarına sürüklenmiş bir kulübede mahsur kaldıkları sahnedir. 

Ayrıca yemek niyetine “ ayakkabısını yediği " sahne de akıllara kazınan ve sinema tarihine geçen sahnelerden biridir. ( Vıkıpedıa )

Türk Turizminde Altına Hucum. 2017 Yılı Unutulmaz Yıl Olacak!..

Haydi turizmciler! Kazma, kürek birde de tabi ki ne olur ne olmaz dedektörle altın aramaya çıkalım; Türk Turizmi 2017 yılının taşı toprağı altın olacak… Ben söylemiyorum. 

Türk Turizmi adına sorumluluk misyonu olanlar diyor. “ Allah Hepinizden Razı Olsun ”. Bu güne kadar nerdeydiniz be kardeşim?.. Neyse, bulandırmayalım. Bunu da şükür. 

17 yıl sonra gönlümüzü parlatan ve aydınlatan bir durum. Sevinçliyiz, çok ama çok mutluyuz artık. Lojistik destek için İlk kuşatmayı da bakanlar düzeyinde Almanya’da gerçekleştirdik. Yeterli. Her şey hazır 2017 yılında herkes bulunduğu yeri kazsın!..

Kendi Kuvvetine göre Yük Al!.. ALTIN'da Ezilirsin Be, Kardeşim!..

Saltanatın ile bizi bitirdin be, kardeşim!..

Bir zamanlar koltuğuna yaslanarak kaynaklanmış, halende yaslı ve kaynaklı " O Adam " söylemişti; 

" 2017 Yılı Türk Turizminde ALTIN Yıl Olacak " diye...

Hatıraları tazeleyelim...

Ne demişler;

" Arkada bıraktıklarımızın hatıralarında yaşamak ölmemektir " diye...

Türk Turizm Endüstrisi var olmadığı sürece önce saygı ve sevgiyle, sonrasında bedbaht olarak veya talihimizi kötü yapan adam olarak "O adam " hep hatırlanacaktır. Saltanatının inadı ile hatıralarımızda ölmeyecektir...

Türk Turizm Endüstrisinde alakalı alakasız malesef, ağzı olan herkes konuşuyor!..

ALTIN'ı görmedik, ALTIN'da adeta azap ve sıkıntıyla ezilip, un ufak olduğumuzu çok iyi biliyoruz ama o kudretsiz halen ezildiğimizin ve ezildiğinin idrakında bile değil...

Türk turizminin bugünkü sürecinde telaşlanmak ve tasalanmaktan uzak, pişmiş kelle gibi sırıtarak halen aramızda dolaşıyor...

Kimsede bir halt yiyemiyor. En acısı Onun veya benzerlerinin tasarrufunda endüstride yön arayışımız aynen devam etmesidir.

Birileri veya biri kendi kuvvetine göre yük alsın!.. Yoksa ALTIN'da aynen böyle ezilir. Bizlerde beter oluruz.

Bu, konuşulan lafın beleş olduğu ülkemizde Türk Turizm Endüstrisi'nin de ne hale geldiğinin, anlayana adeta kanıtı gibidir.

" O Adam-Bu Adam " veya benzerlerinin niteliğinde toplu güç faaliyeti yok.

Dolayısıyla, Türk Turizm Endüstrisi'de yok demektir.

SK. Berfend BER







Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.