Sinop Tanıtım Günleri Bakan Kaya'yı Ağırladı

Sinop Tanıtım Günleri Bakan Kaya'yı Ağırladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul'da düzenlenen 4. Sinop Tanıtım...

Sinop Tanıtım Günleri Bakan Kaya'yı Ağırladı 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul'da düzenlenen 4. Sinop Tanıtım Günleri'ni oğluyla birlikte ziyaret etti. Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri, önemli isimleri ağırladı.  
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'da o isimlerden biri oldu. Fatma Betül Kaya, oğluyla birlikte Yenikapı  Etkinlik Alanı’na kurulan Sinop Tanıtım Günleri’ne katıldı. 
 
Stantları tek tek gezen Bakan Kaya ve oğlu, Sinop’un yöresel lezzetlerinin tadına bakarak vatandaşlarla sohbet etti. Kuzu çevirmeden baklavaya, meşhur Sinop mantısından mısır ekmeğine kadar birçok lezzetin sergilendiği Sinop Tanıtım Günlerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 
 
 
Boyabat stantını gezdiği sırada Bakan Kaya'ya Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yöreye has 'çember' hediye ederken, Ayancık standında da Belediye Başkanı Ayhan Ergün tarafından 3 boyutlu 'Ayancık evleri tablosu' armağan edildi.  
 
Bakan Kaya'ya AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta eşlik etti. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler