Bakan Çavuşoğlu: Çeçenistanlılar Gazipaşa'ya Otel Yapacak

Bakan Çavuşoğlu: Çeçenistanlılar Gazipaşa'ya Otel Yapacak

İlçeye yaptıkları Gazipaşa Alanya Havalimanı'nın giderek büyüdüğünü ve işlediğini hatırlatan Çavuşoğlu,...

Bakan Çavuşoğlu: Çeçenistanlılar Gazipaşa'ya Otel Yapacak
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çeçenistanlılar, Gazipaşa'ya otel yapacağını duyurdu”
 
İlçeye yaptıkları Gazipaşa Alanya Havalimanı'nın giderek büyüdüğünü ve işlediğini hatırlatan Çavuşoğlu, yapımı tamamlanan Gökçeler Barajı'nın da su tutmaya başladığını söyledi. Kanalların döşenmesiyle birlikte Gazipaşa'da bereketin artacağını söyleyen Çavuşoğlu, "Tabi tüm bu gelişmelerin yanında bizim bir amacımız da turizm kenti olmak. 
 
Gazipaşa'ya çok büyük ilgi var. Aramızda Çeçenistan'dan gelen arkadaşlar var. Otel yapmak için gelmişler buraya. Belediye başkanımız ve ilgili kurumlar her türlü yardımı yapıyor. Gazipaşa çok önemli bir turizm beldesi olacak" diye konuştu.
 
Uzay Bilimleri Fakültesi
Gazipaşa'yı aynı zamanda bir eğitim şehri yapmak için de çalıştıklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Türkiye'ye bu sene 5 tane fen lisesi açıldı. Bir tanesi Gazipaşa'da. Biraz önce YÖK'ten çıkan yazıyı gördüm. 
 
Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemizin açılışı onaylanmış. En kısa sürede eğitime başlaması için geri kalan çalışmaları yapacağız" müjdesini verdi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler