Samet Güney ile Güvenilir Eller Saglıklı Yiyecekler

Samet Güney ile Güvenilir Eller Saglıklı Yiyecekler

Biz Aşçılar Olarak mutfağımız ve Mesleğimizi İyi yerlere Getirebilmek Adına Her fırsatı Degerlendirmeliyiz...

Samet Güneye Güvenilir Eller Saglıklı Yiyecekler. 
TAH - Sadi Gür
 
Bir firmanın Düzenlemiş olduğu Altı Aşamadan oluşan sorulara Doğru Yanıt vererek. Gıda Güvenliği Güvenilir Eller Başarı sertifikası Almayı Başaran Samet Güney  sertifikayı Aldım. benim için sertifika sadece bir Belgedir Benim için önemli olan İş dışında Kendimi Mutfak ve mutfağımız Adına Neler Yapabilirim, Bende boş zamanlarında Böylesi Yarışma ve Eğitimlere Katılıyorum. 
 
Biz Aşçılar Olarak mutfağımız ve Mesleğimizi İyi yerlere Getirebilmek Adına Her fırsatı Degerlendirmeliyiz diyen Samet Güney; 
Turizm de Yedinci Yılım Turizm ve Mutfağımız Adına Ne Yapabiliyor isek Buda Bizi Mutlu Ediyor.  Şimdi yakama Taktığım Güvenilir Eller Emojisini Gören Müşterilerimiz En azından Güvenle  yiyeceklerimizi Tüketiyorlar.   
 
Emoji yi Gören misafirlerimiz Bizlere Gülümsüyor Buda Bizi Mutlu Ediyor Dedi .
Öncesi Mukarnas  litore otel  Galeri otel gibi çeşitli ötelerde çalışan Samet Güney öncelikle benim için mutfak değerlerimiz önde olmak üzere hiljen  Güler yüz ve gelir bu cizdigim yolda ilerlemeye devam edeceğim diye sözlerine Ekledi.
 
Samet Güney  şimdi Laguna beach Alya hotel de Çalışıyor.  


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler