Papazların Aşçısı Ölü Bulundu

Papazların Aşçısı Ölü Bulundu

Samsun'da bir dönem kilise papazının aşçılığını yaptığı öğrenilen İran uyruklu motor ustası çalıştığı iş yerinde...

Papazların Aşçısı Ölü Bulundu
 
Samsun'da bir dönem kilise papazının aşçılığını yaptığı öğrenilen İran uyruklu motor ustası çalıştığı iş yerinde ölü bulundu. Olay, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'nde meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, bir dönem kilise papazlarının aşçısı olarak çalıştığı öğrenilen motosiklet tamircisi İran uyruklu Ahmet usta, motosiklet tamir dükkanının asma katında ölü bulundu.
 
Çevredeki esnafların uzun süredir kendisinden haber alamadıkları gerekçesiyle polise ihbarda bulunmaları üzerine, olay yerine gelen ekipler, dükkanın kapısını kırarak iş yerine girdi.
 
İş yerinin asma katına çıkan ekipler, çevrede 'İranlı Ahmet Usta' olarak tanınan şahsın cansız bedeni ile karşılaştı. Çevredeki vatandaşların iddiasına göre, İranlı ustanın gece geç saatlerde aşırı alkollü olarak iş yerine geldiği ve burada uyuduğu belirtildi.
 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, ceset üzerinde inceleme yaptı. Ekipler çevredeki vatandaş ve esnafları tek tek dinleyerek ifadelerine başvurdu. Yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
"Papazların aşçılığını yapıyordu"
İş yerinde ölü bulunan vatandaşı tanıdıklarını dile getiren esnaflar, "Kendisi 3 yıl önce bu dükkanı açarak motosiklet tamirciliği yapmaya başladı. Bize İran'da da bu işi yaptığını söyledi. Samsun'a ilk geldiği dönemlerde buradaki papazların aşçılığını yaptığını söylemişti. 
 
Uzun yıllar papaz aşçısı olarak çalışmış. Daha sonra da burada bir dükkan açarak, motosiklet tamirat işlemlerine başladı. Biz kendisini sürekli görür ve bizimle sohbet ederdi. Bir kötülüğünü de görmedik.
 
Dün gece geç saatlerde aşırı alkollü şekilde dükkana geldi ve uyudu. Sabah seslendik ama kapıyı açan olmadı. Polislere haber verdik. Onlar da gelip baktıklarında öldüğünü tespit ettiler" dediler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler