Nusret Gökçe Kimdir, Evlenecek mi?

Nusret Gökçe Kimdir, Evlenecek mi?

Meşhur tuz serpme hareketi ile adını tüm dünyaya duyuran Nusret Gökçe, New York Post’un...

Nusret Gökçe Kimdir, Evlenecek mi?
Meşhur tuz serpme hareketi ile adını tüm dünyaya duyuran Nusret Gökçe, New York Post’un hazırladığı ‘En seksi ve gözde 25 bekar’ listesine girmeyi başardı. Peki Nusret Gökçe kimdir? Evlenecek mi? 
 
Tuz serpme hareketi ile adını tüm dünyaya duyuran sosyete kasabı Nusret Gökçe, New York Post’un hazırladığı ‘En seksi ve gözde 25 bekar’ listesine girdi. 
 
Nusret Gökçe Evlenecek Mi?
Kendine has eti tuzlama hareketiyle fenomen olan Nusret Gökçe, işindeki başarısının yanı sıra özel yaşamıyla da ABD basınının ilgisini çekti. 35 yaşındaki etçi, önceki gün New York Post'un hazırladığı 'En seksi ve gözde 25 bekar erkek' listesine girdi.
 
Nusret Gökçe Kimdir?
Nusret Gökçe, Türk kasap, şef ve lokantacı. Et pişirme ve tuzlama şekli nedeniyle Salt Bae adıyla anılmaya başladı ve bir İnternet fenomeni hâline geldi.
 
Nusret Gökçe Başarı Hikayesini Anlattı - Nusr-Et Kimdir ? Nasıl Buralara Geldi #Saltbae
 
Nusret GökçeNIN Hayatı
Nusret Gökçe, 1983'te Erzurum'da doğdu. Babası Faik maden işçisidir. Hem anne hem baba tarafından Kürt kökenlidir. Dört kardeşi vardır. İki yaşındayken ailesiyle Darıca'ya taşındı. Öğrenimini altıncı sınıftayken yarıda bıraktı ve kasaplığa başladı. 2010'da Nusr-et Steakhouse adlı kendi markasını oluşturdu.
 
Nusret'in Tabelası Kapalıçarşı'yı Karıştırdı
Sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin, Kapalıçarşı'nın tarihi Sandal Bedesteni kapısına astığı tabela tepkilere neden olunca kaldırıldı. İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, Twitter hesabından, "Kapalıçarşı’daki tarihe saygısızlığa son verildi. 
 
İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz, Fatih Belediyemiz ve Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz izinsiz işleme müdahale ederek tabelayı indirdiler. Fatih Belediyesi ilgili kuruluşa ceza yazdı. Hassasiyet sahiplerine teşekkür ederiz." paylaşımında bulundu. Kapıya bir restorana ait tabelanın asılmasına vatandaşlar sosyal medyadan yoğun tepki göstermişti.
 
Nusret Gökçe Neden Evlenmediğini Açıkladı!
Tuz serpme hareketi ile adını tüm dünyaya duyuran sosyete kasabı Nusret Gökçe New York Post’un hazırladığı ‘En seksi ve gözde 25 bekar’ listesine girdi. Kendine has eti tuzlama hareketiyle fenomen olan Nusret Gökçe, işindeki başarısının yanı sıra özel yaşamıyla da ABD basınının ilgisini çekti. 35 yaşındaki etçi, önceki gün New York Post'un hazırladığı 'En seksi ve gözde 25 bekar erkek' listesine girdi.
 
"Kız Arkadaş İçin Zamanım Yok"
Haberde övgü dolu sözlerle bahsedilen Gökçe, neden evlenmediği sorulduğunda ise işiyle evli olduğunu söyledi. İstanbul, Bodrum, New York ve Dubai'deki restoranları arasında mekik dokuyan Gökçe, ekledi:
 
"Çok fazla çalışıyorum. Bazen aileme bile yeterli vakti ayıramıyorum. Bu yüzden kız arkadaş için de zamanım yok."


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler