Erdoğan'ın Kıraathane Vaadinde Menü Zenginleşiyor

Erdoğan'ın Kıraathane Vaadinde Menü Zenginleşiyor

AKP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kıraathane vaadi gündemdeki yerini koruyor.

Erdoğan'ın Kıraathane Vaadinde Menü Zenginleşiyor: 
'Bir Köşede Tatar Böreği de Yaparız'
AKP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kıraathane vaadi gündemdeki yerini koruyor. Bugün Eskişehir mitinginde konuşan Erdoğan, kıraathane menüsünü zengileştirerek 'kıraathanede tatar böreği de yapabiliriz ifadelerini kullandı. 
 
Kıraathane vaadini Erdoğan ilk kez Hatay mitinginde dile getirmiş ve ücretsiz çay ve kek ikramı olacağını söylemişti. Daha sonra Niğde mitinginde açıklama yapan Erdoğan ücretsiz simit ikramının da olacağını belirtmişti.
 
Bugün de Eskişehir'de açıklamalarda bulunan kıraathane menüsüne yeni bir yiyecek daha ekledi.
Erdoğan yaptığı açıklamada 'kıraathanenin bir bölümünde tatar böreği de yapabiliriz' yapabiliriz ifadelerini kullandı.
 
Erdoğan'ın ifadeleri şöyle: 
"Kıraathane okuma evidir. Gençlerimizi malum yanlışlıkların olduğu internet kafelerden kurtaralım istiyoruz. Bunların böyle bir dertleri var mı? Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri. Eskişehir’e de yakışır mı? Buralarda çay, kahve var. Kek var, hatta çorba da var. Ama burada tatar böreği de yapabiliriz. Bir köşesinde de onu yapabiliriz."
 
Tatar böreğiyle beraber kıraathane vaadi bir kere daha sosyal medyanın konuşulanları arasına girdi .


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler