Büyükşehir’den Çölyak Hastalarına Destek

Büyükşehir’den Çölyak Hastalarına Destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi 6 yıldır sürdürdüğü çölyak hastalarına glütensiz gıda destek programını bu...

Büyükşehir’den Çölyak Hastalarına Destek
Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde yaşayan çölyak hastalarına glütensiz gıda yardımı yaptı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi 6 yıldır sürdürdüğü çölyak hastalarına glütensiz gıda destek programını bu yıl da devam etti. Bu kapsamda, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yapılan glütensiz gıda destek programına;
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, çölyak hastaları ve yakınları katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çölyak hastalarının yaşam standartlarının daha da iyileştirilmesi amacıyla yaptığı glütensiz gıda desteğinden 250 çölyak hastası faydalandı.  
“Glutensiz Gıdaların Temininde Zorluklar Var”
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çölyak hastalarına yönelik gıda desteğinin her yıl devam ettiğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Glutensiz gıdaların temininde zorluklar var.
Biz de bu aşamada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizdeki çölyak hastası vatandaşlarımıza destek olalım istedik" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 6 yıldır çölyak hastalarına gıda yardımı yaptığını ifade eden Gökoğlan, bu konuda her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler