Uşak Belediyesi'nden Aşçılarla Birlikte Reyhanlı'da İftar

Uşak Belediyesi'nden Aşçılarla Birlikte Reyhanlı'da İftar

Uşak Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan...

Uşak Belediyesi'nden Aşçılarla Birlikte Reyhanlı'da İftar 
Uşak Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan yetimhanede iftar veren Uşak'ın yetenekli aşçıları, Uşak Belediyesi'nin de destekleriyle Dünya üzerinde yardıma muhtaç insanların yanında olmaya devam ediyor.
 
Geçtiğimiz aylarda da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çeşitli ödüllere ve tebrik mesajlarına layık görülen Uşak Belediyesi, 2018 yılının ilk günlerinden itibaren de Dünya üzerinde savaşın yol açtığı mağdur ve sivil insanların acılarının yanında oluyor. 
 
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan yetimhanede iftar yemeği vererek Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın selamlarını oradaki masum canlara ileten Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği üyeleri, düzenlenen yardımların, erzak ve gıda desteklerinin önümüzdeki günlerde de sınır boyunca devam edeceğini belirtti. 
 
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın destekleriyle Uşak'ın adını birçok ilke yazdırmayı başaran Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir, ''Uşak Belediyesi ile iftar programlarımıza sadece Uşak'ta değil, Türkiye'de ve Türkiye'nin sınır bölgelerinde de devam edeceğiz. 
 
Nerede masum bir can varsa Başkanımız Nurullah Cahan ile oradayız.'' ifadelerini kullandı. Düzenledikleri iftar yemeğinin ardından yetimhane bölgesindeki binalarda ve sokakta yaşayan sivilleri ziyaret eden aşçılar, çevredeki çocuklara meyve suyu, çikolata ve çikolatalı süt gibi onları mutlu eden besinler dağıttı. 
 
Vatandaşların istek, talep, sorun ve sıkıntılarını dinleyen aşçılar, gezdikleri sivillere hizmetlerinin kesintisiz devam edeceği sözünü verdi. 
 
Yetim Gülerse Dünya Güler 
Dünya üzerinde savaş mağduru, masum, yetim ne kadar çocuk varsa hepsinin gülümsemeyi hakettiğini belirten Cahan, 'Yetim Gülerse Dünya Güler' mesajı ile yollarına devam edeceklerini ve oyuncak oynaması gereken yaşta uçaklardan atılan bombalardan kaçan çocukların yeniden hak ettikleri yaşama kavuşmaları gerektiği mesajını verdi. 
 
Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki vatandaşları ziyaret ederken 9 yaşındaki felçli Hamet'e rastlayan aşçılar, durumu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a bildirdi. 
 
Yapılan projeler, düzenlenen etkinlikler, uygulanan sosyal sorumluluk projeleri ve hazırlanan organizasyonların yanında 9 yaşındaki felçli Hamet için harekete geçen Cahan, en kısa sürede bir akülü tekerlekli sandalyenin Reyhanlı'ya doğru yola çıkacağı ve Hamet'in de yüzünü güldürecekleri müjdesini verdi.  


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler