Bu Festival Kaçmaz: Cappadox

Bu Festival Kaçmaz: Cappadox

Cappadox, dördüncü yılında tam 141 farklı etkinlikle misafirlerini ağırlayamaya hazır... Hayranları tarafından merakla...

Bu Festival Kaçmaz: Cappadox
Cappadox, dördüncü yılında tam 141 farklı etkinlikle misafirlerini ağırlayamaya hazır...
Hayranları tarafından merakla beklenen Cappadox Festivali, tatilini kültür, sanat, eğlence aktiviteleriyle geçirmek isteyenleri dördüncü kez Kapadokya’nın eşsiz doğasında buluşturuyor. 14-19 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalin bu yılki teması “sessizlik”, biletler Mobilet’te…
 
Bu yıl ilk defa Fuar Ve Festivallerden Kapadokya Sanat ve Kültür Merkezi (KSKM) işbirliği ile gerçekleştirilecek Cappadox’un Türkiye’den ve uluslararası çağdaş sanat dünyasından isimlerle şekillenen çağdaş sanat programının küratörlüğünü Fulya Erdemci ve Ilgın Deniz Akseloğlu (Yardımcı Küratör) üstlendi. Cappadoxlular şef Mustafa Otar önderliğinde yürütülecek Levon Bağış ve Nihan Aras’ın da katkılarıyla yapılacak gastronomi deneyimlerinin yanı sıra Cappadox, açık hava etkinliklerinde buluşuyor.
 
 
Müzikten, çağdaş sanata, gastronomiden, açık hava etkinliklerine kadar dopdolu bir programla dördüncü kez hayata geçen Cappadox, bu yıl 14 – 19 Haziran 2019 tarihleri arasında Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasında misafirlerini ağırlayacak. Pozitif tarafından Volkswagen Binek Araç’ın ana sponsorluğu, Garanti Bankası, Fizzy, LifeCell ve Columbia’nın sponsorluğunda düzenlenen Cappadox’un biletleri Mobilet’ten temin edilebilir. 
 
Ramazan Bayramı dolayısıyla bu yıl 6 güne çıkarılan Cappadox’ta toplam 141 farklı etkinlik var. Katılımcılar, oldukça geniş etkinlik takvimi içinden tercih ettiklerini seçerek özgün programlarını da oluşturabilecekler. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler