Uşak'ta 1000 Kişilik İftar Programı ''Down Şeflerden Sürpriz''

Uşak'ta 1000 Kişilik İftar Programı ''Down Şeflerden Sürpriz''

Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Ege Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve TAŞPAKON ile birlikte Uşak'ta 1000...

Uşak'ta 1000 Kişilik İftar Programı ''Down Şeflerden Sürpriz'' 
Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Ege Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve TAŞPAKON ile birlikte Fuar Ve Festivallerde Uşak'ta 1000 kişilik iftar sofrası kurdu.
 
Ege Bölgesi'ni temsil eden yetenekli aşçılarla bir araya gelen Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği, kurduğu 1000 kişilik iftar sofrasyıla bir kez daha Uşaklı vatandaşların beğenisini kazanmış oldu. 
 
İftara dakikalar kala bile bitmek bilmeyen yemek kuyruğunun başında yemek dağıtan Uşak Down Şefler ekibi ise, vatandaşları büyük bir sürprize uğrattı. Dağıttıkları yemeğe gülümsemeleriyle de destek veren down şefler, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın destekleriyle de kendilerine uygun önlükleri giyip işe koyuldu. 
 
Yaptığı hizmetle bir kez daha Uşaklı vatandaşların beğenisini kazanan Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir ise, ''100 kişilik iftar programımız tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Farkındalık oluşturmak adına down şefler ekibimizle yemek dağıttık. 
 
Daha büyük etkinlikler ile yine vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler