Aşçılık Öğrencileri Final Sınavında Hünerlerini Sergiledile

Aşçılık Öğrencileri Final Sınavında Hünerlerini Sergiledile

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri ...

Aşçılık Öğrencileri Final Sınavında Hünerlerini Sergilediler
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri uygulamalı final sınavında hünerlerini sergilediler. Final sınavı için düzenlenen yemek yarışmasında 50’ye yakın öğrenci, KMÜ Uygulama Mutfağında yaptıkları yemekleri jüri üyelerinin beğenisine sundu.
 
KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Üner’in yanı sıra üniversite personelinden oluşan 12 kişilik jüri heyeti yemekleri tek tek tadarak öğrencilerin final notunu verdi. Birbirinden lezzetli 60’ı aşkın yemeğin beğeniye sunulduğu yarışmada öğrenciler yaptıkları yemek neticesinde alacakları notu heyecanla beklerken jüri üyeleri ise öğrencilerin emekleri ile ortaya çıkan sunumları tatma şansı buldular.
 
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ali Şen, final sınavına ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi: “Öğrencilerimiz bugün Türk mutfağı ve dünya mutfağından örnekleri jürinin beğenisine sunarak final notları için birbirleriyle yarıştılar. Teorik bilgiden ziyade uygulama alanında yapılan çalışmalar öğrencilerimiz için daha faydalı oluyor ve öğrencilerimizi mezuniyet sonrasına da hazırlamamıza imkân tanıyor. Bütün öğrencilerimize ve jüri üyelerimize teşekkür ediyorum.”


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler