Skal International İstanbul

Skal International İstanbul

Skal International İstanbul Kulübü tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen öğle yemeği 08 Mayıs...

Skal International İstanbul 
Skal International İstanbul Kulübü tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen öğle yemeği 08 Mayıs Salı günü Millennium Golden Horn İstanbul’da üyelerin katılımıyla gerçekleşti.
 
Skal International İstanbul Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ata Eremsoy, Yönetim Kurulu üyeleri, Ayşe Önen, Can Arınel, Selma Tatar, Özen Kırant Yozcu, Mustafa Yalçın, Meltem Tepeler ve kulüp üyelerinin katılımıyla düzenlenen öğlen yemeği Millennium Golden Horn, İstanbul Genel Müdürü Orhan Yeşerenyuva’nın ev sahipliğinde yapıldı.
 
Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ata Eremsoy’un hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan öğle yemeği, yönetim kurulu ve üyelerin geleneksel Skal toast’uyla devam etti.
 
Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu-FİJET, Türkiye Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği-ATURJET ile uluslararası etkinlikler yapmak ve Türkiye’nin tanıtımına aktif bir şekilde katılmak için işbirliği kurdu. Ayrıca Skal Türkiye Federasyonu Başkanı Faik Alsaç ve Skal İstanbul üyeleri FİJET, ATURJET iş birliğinde Skal Federasyon toplantısının Diyarbakır’da yapılması kararlaştırıldı.
 
‘Adım Başı Tarih’ TV programı yapımcısı ve sunucusu Göksenin İleri, Haliç ve hikayeleri konulu bir konuşma yaptı.Bu öğle yemeğine destek veren, Millennium Golden Horn, İstanbul Genel Müdürü Orhan Yeşerenyuva ve ‘Adım Başı Tarih’ TV programı yapımcısı ve sunucusu Göksenin İleri’ye plaket armağan edildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler