Başkan Albayrak Balık Restaurantı Açılış Törenine Katıldı

Başkan Albayrak Balık Restaurantı Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ, her geçen gün gelişen ve buna bağlı olarak nüfusu artan bir ilimiz. Böyle hızlı gelişen bir şehirde böyle...

Başkan Albayrak Balık Restaurantı Açılış Törenine Katıldı
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde hizmet verecek olan balık restaurantının, açılış törenine katıldı.
 
Çandarlı İbrahimzade Caddesi’nde düzenlenen çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, “Süleymanpaşa’da uzun zamandır arzu edilen ve şehrimiz için ihtiyaç olan modern bir Toptancı Balık Hali yapıyoruz. Bu hal, her anlamda Trakya’nın göz bebeği olacak bir tesis olacak. 
 
Tekirdağ, her geçen gün gelişen ve buna bağlı olarak nüfusu artan bir ilimiz. Böyle hızlı gelişen bir şehirde böyle işletmelerin açılması da ihtiyaçların karşılanması açısından çok doğrudur. Tekirdağ’da marka olmuş ve kendini kanıtlamış bu firmanın bu işletme ile de en güzel hizmeti vereceğine inanıyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
Açılış töreni, konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay’ın açılış kurdelesini kesmesi ile son buldu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler