Narin 50 Yaşına Bastı

Narin 50 Yaşına Bastı

rekabetçi ortamında kendi koleksiyon ve tasarımlarıyla bulunmayı tercih ediyor. Narin'in ürün gamında yaklaşık 1000 farklı kalem yer alırken, çatal kaşık ve bıçağın yanında ev serileri..

Narin 50 Yaşına Bastı
Züccaciye ve endüstriyel mutfak sektörünün önde gelen firmalarından Narin 50. yılını kutluyor.
Temellerini 1967 yılında atan Narin Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türkiye'de züccaciye ve endüstriyel mutfak sektöründe önde gelen firmalar arasında yer alıyor. Geçen 50 yıllık süreçte ürün yelpazesini çeşitlendirerek çatal kaşık ve bıçağın yanında ev serileri, masaüstü aksesuarları, horeca ve açık büfe ekipmanlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 1000 farklı kalemde ürün yelpazesine ulaşan Narin, iç pazarın yanı sıra dış pazardaki etkinliğini de hızla arttırmaya devam ediyor.
 
Narin Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üretimini uzmanlaşmış kadrosuyla İstanbul –  Güneşli fabrikasında devam ettiriyor. Narin, Türkiye'nin her noktasındaki satış kanallarına ulaşarak ürünlerini müşterileriyle etkin bir şekilde buluşturuyor.  Aynı zamanda günümüzün yükselen E-ticaret trendine de hızlı bir şekilde uyum sağlayan firma; geniş ürün yelpazesi, kişiye özel setleri ve farklı tasarımları ile müşterilerine esnek üretim yapısını da kanıtlamaya devam ediyor.
 
1000 FARKLI ÜRÜN GAMI İLE 9 ÜLKEYE İHRACAT
Kurulduğu günden bu yana kendi bünyesinde yüksek teknolojisiyle üretim yapan  şirket, ürün yelpazesini çeşitlendirerek, piyasanın rekabetçi ortamında kendi koleksiyon ve tasarımlarıyla bulunmayı tercih ediyor. Narin'in ürün gamında yaklaşık 1000 farklı kalem yer alırken, çatal kaşık ve bıçağın yanında ev serileri, masaüstü aksesuarları, horeca ve açık büfe ekipmanları öne çıkan ürünlerini oluşturuyor.
 
Narin, Türkiye'nin yanı sıra Mısır, İran, Irak, Azerbaycan, Kosova, Romanya, İspanya, Hollanda ve Kanada'ya ihracat yapıyor.
Narin Madeni Eşya Kurucu Ortakları Aydın Narin ve Adnan Narin: “Sağlam temeller üzerine kurulan Narin; 50 yıldır pazarda kazandığı değer ve güveni emin adımlarla korumaya devam edecektir.”
 
Narin Madeni Eşya Kurucu Ortakları'ndan Adnan Narin, girişimci kimlikleriyle 1967 yılında temelini attıkları şirketin yarım asırlık onurlu yolculuğunu kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:
“1967 yılında faaliyet göstermeye başlayan Narin, 2017 yılında 50. Yılına adım atmış oldu. Bugün, 1000 farklı ürün kalemi ile Türkiye'de züccaciye ve endüstriyel mutfak sektöründe önde gelen firmalar arasında yer alıyor. 50 yıllık bu süreçte, hedeflerimizi gerçekleştirebilmemizin ve başarılara imza atmamızın en önemli unsuru çalışanlarımızdır. 
 
Aile üyelerimiz ile birlikte bize eşlik eden, başarılarımıza ortak olan ve tüm çalışmalarımıza ruhunu katan özverili çalışanlarımız ile daha büyük bir aile olmayı başardık. Ayrıca bu yolculukta 50 yıldır sunduğumuz kaliteli ürünlerimizi tercih eden ve bizi bu günlere getiren müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Sağlam temeller üzerine kurulan Narin; 50 yıldır pazarda kazandığı değer ve güveni emin adımlarla korumaya devam edecektir. Gelecek dönemde de ailemizin genç üyeleriyle birlikte Türk ekonomisine ve istihdamına güçlü katkı sağlamaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum.”
 
ŞIRKETIN ÖNEMLI KILOMETRE TAŞLARI
Narin, 1967 yılında Sabri Narin ve oğulları Aydın Narin ve Adnan Narin tarafından Süleymaniye'de kuruldu. Küçük bir atölyede metal resim çerçevesi üretimine başlayan kardeşler, ilk zamanlarda üretimini el presleriyle gerçekleştirdi.  Kısa zamanda atölye büyütülerek paslanmaz çelikten ceviz makinesi, püre makinesi, kabak oyacağı gibi o zamanlar Türkiye'de üretimi pek yaygın olmayan mutfak aletleri üretimine başlandı.
 
Bayrampaşa'da 1975 yılında fabrika kuruldu, çatal-kaşık-bıçak üretimiyle ürün gamı çeşitlendirildi.   Narin, 1994 yılında ürün yelpazesine çatal, kaşık ve bıçağın yanında çaydanlık, cezve, çay seti ve tencere ekledi. Ürün gamını çeşitlendiren şirket, üretim kapasitesini ve gücünü arttırarak uzmanlaşmış kadrosunu İstanbul-Güneşli 'ye taşıdı.
 
1994 yılından bu yana ürün çeşidine çatal-kaşık-bıçak ve ev serilerinin yanında masaüstü aksesuarları, horeca ve açık büfe ekipmanlarını ekleyen Narin,   üretim hattını yeni teknolojilere adapte ederek altyapısını güçlendirmeye, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini etkin bir şekilde karşılamaya devam ediyor.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler