Yozgat’ta Ulusal Yemek Festivali

Yozgat’ta Ulusal Yemek Festivali

Yozgat Belediyesi tarafından 2. Yozgat Ulusal Yemek Festivali düzenlenecek. Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı...

Yozgat’ta Ulusal Yemek Festivali’nin İkincisi Düzenlenecek
Yozgat Belediyesi tarafından 2. Yozgat Ulusal Yemek Festivali düzenlenecek. 
Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu Cuma günü düzenlenecek 2. Yozgat Ulusal Yemek Festivali hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karslıoğlu, “Yozgat Belediyesi olarak bu sene 2.sini düzenleyeceğimiz Yozgat Ulusal Yemek Festivali olacak. 
 
Bu yarışmamızın 1.sini geçen yıl 45 ve 6 Mayıs günlerinde yapmıştık. Yine bu sene aynı tarihlerde olmak üzere festivali yapacağız. Bu yarışmamıza 20 ilden katılım olacak. Bu yarışmayı Yozgat Belediyesi ve Yozgat Valiliği ile beraber yapacağız. 
 
Bizim burada amacımız Yozgat'taki yöresel yemeklerimizi aynı zamanda diğer yemek çeşitlerimizi tüm Türkiye'ye tanıtmak” dedi. Geçen yıl düzenlenen Yozgat Ulusal Yemek Festivali'nin başarılı geçtiğini ve bu nedenle festivalin ikincisini de düzenleyeceklerini anlatan Karslıoğlu, festivali geleneksel hale getirdiklerini ve her yıl 45 ve 6 Mayıs tarihleri arasında düzenleneceğini söyledi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler