Hayat Tek, Anadolu'nun Lezzetlerini Kiva'da Keşfet

Hayat Tek, Anadolu'nun Lezzetlerini Kiva'da Keşfet

Geleneksel Anadolu mutfağının zengin lezzet yelpazesini özüne sadık kalarak günümüze taşıyan Kiva...

Hayat Tek, Anadolu'nun Lezzetlerini Kiva'da Keşfet
Geleneksel Anadolu mutfağının zengin lezzet yelpazesini özüne sadık kalarak günümüze taşıyan Kiva, 24 Nisan "Hayat Tek, Anadolu'nun Lezzetlerini Kiva'da Keşfet" etkinliği düzenleyecek.
 
Tadım üstadı Mehmet Başkaya'nın keyifli sohbetinin eşlik edeceği bu özel akşamın yemeklerini Kiva'nın şefi Deniz Şahin hazırlayacak. Anadolu'nun binlerce yıllık yöresel yemeklerini özüne sadık kalarak sunan Kiva Bomonti'de saat 19.30 başlayacak "Hayat Tek, Anadolu'nun Lezzetlerini Kiva'da Keşfet" etkinliğinde Tadım üstadı Mehmet Başkaya 'yeme-içme' lezzet uyumunun detaylarını anlatacak. 
 
Türkiye coğrafyasından özel olarak seçilen lezzetler ve eşlikçileri ile yapılacak tadım ile katılımcılar benzersiz bir damak yolculuğuna çıkacak.
 
Şef Deniz Şahin'in Gastronomi Turizminde hazırladığı tekmil favanın eşsiz tadını, nefis nuraniyeyi, börülce salatasının güzelliğini, yoğurtlu atomun acı ferahlığını ve atom kokorecin unutulmaz tadını misafirlerine sunacak olan Kiva Bomonti'de aynı zamanda meşhur Afyon kebabı da servis edilecek. Bu lezzet serüvenin kapanışını ise şambali tatlısı yapacak.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler