Kastamonu Lezzet Günleri, Ankara’da yapılacak

Kastamonu Lezzet Günleri, Ankara’da yapılacak

Kastamonu Belediyesi ile Tadında Anadolu iş birliğinde 3 büyük havalimanı ve 1 alışveriş merkezinde hayata...

Kastamonu Lezzet Günleri, Ankara’da yapılacak
Kastamonu Belediyesi ile Tadında Anadolu iş birliğinde 3 büyük havalimanı ve 1 alışveriş merkezinde hayata geçecek olan “Kastamonu Lezzet Günleri” etkinliği, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda yapılacak.Esenboğa Havalimanı’nın iç hatlar giriş katındaki BTA’a ait “Tadında Anadolu” restoranında Kastamonu lezzetleri servis edilecek.
 
Kastamonu Belediyesi ile Tadında Anadolu iş birliğinde 3 büyük havalimanı ve 1 alışveriş merkezinde hayata geçecek olan “Kastamonu Lezzet Günleri” etkinliği, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda yapılacak.
 
Esenboğa Havalimanı’nın iç hatlar giriş katındaki BTA’a ait “Tadında Anadolu” restoranında Kastamonu lezzetleri servis edilecek. Gastronomide UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na girmeyi hedefleyen Kastamonu, yöresel lezzetlerini bu alanın önde gelen podyumlarına çıkarmayı sürdürüyor. Kastamonu Belediyesi, Tadında Anadolu işbirliği ile ülkenin önde gelen 3 havalimanı ile 1 ünlü alışveriş merkezinde Nisan-Mayıs-Haziran aylarında 4 ayrı etkinlik düzenleyecek. 
 
19-20 Nisan tarihlerinde Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar Giriş Tadında Anadolu restoranında başlayacak olan “Kastamonu Lezzet Günleri” etkinliği, 9-10 Mayıs’ta İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Giriş Tadında Anadolu restoranında ve 11-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul Altunizade Capitol Alışveriş Merkezi Tadında Anadolu’da devam edecek. Etkinlik zincirinin son halkası 21-22 Haziran tarihlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Giriş Tadında Anadolu olacak.
 
 
“Hedefimiz UNESCO”
Tadında Anadolu ile işbirliği içinde 3 havalimanı ve 1 alışveriş merkezinde Kastamonu lezzetlerini tanıtacaklarını kaydeden Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Gastronomide iddialı bir iliz. En son Türk mutfağını Berlin ITB fuarında temsil ettik ve takdirle döndük.
 
Mutfağımızı koruma, geliştirme ve tanıtma gayretimiz yurtiçi ve yurtdışındaki önemli podyumlarda sürecek. Hedefimiz ilimizi UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne sokarken aynı zamanda UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’nda da yer alabilmek. İşbirliklerinden dolayı BTA ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
BTA 8 ülke, 17 havalimanında hizmet veriyor
BTA Havalimanlarının 1999 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı Uluslar arası Terminali’nde ilk işletmesini açtığı günden beri, modern mimarisiyle tamamen restore edilmiş ve tasarlanmış restoranlarıyla yolcular için bir yemek ve keyif durağı olmuştur.
 
Bugün, 8 ülkede toplam 17 havalimanında faaliyetlerini sürdürmektedir. BTA, dünya lezzetlerini geleneksel Türk misafirperverliğiyle harmanlayarak ödül kazanan yemekler tasarlamaktadır.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler