Kitap

Kitap "Gastronomi Turizmi Türkiye" SK. Berfend BER

Kitap, Soyut kültürel mirasın somut bir yansıması olan yiyecek ve içecek kültürel mirasımızın tarihsel süreci ile ...

Kitap " Gastronomi Turizmi Türkiye / Culinary Tourism Turkey “ SK. Berfend BER 
 
Kitap, Soyut kültürel mirasın somut bir yansıması olan yiyecek ve içecek kültürel mirasımızın tarihsel süreci ile günümüz bölüm başlıkları, ülkemiz Gastronomi Turizminin adeta bir yol haritasıdır. “ Gastronomi Turizmi Türkiye / Culinary Tourism Turkey “SK. Berfend BER, adlı kitaplarımızın bu vesile ile HESTOUREX-2018 fuarının katılımcı 165 ülke 5000 satın alma heyetlerinin gündemine taşınmış olunması ise ülkemiz tanıtımında gastronomik öğelerinin faydasının, hedef isabeti ile ilgide popülariteliğini net olarak göstermiştir. 
 
“Gastronomi Turizmi Türkiye / Culinary Tourism Turkey “ SK Berfend BER, Kitabımız ve Değerli Kardeşim, THTC Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı, Hestourex Dünya, Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı Danışma Kurulu Başkanı Sayın Emin ÇAKMAK ile birlikte, çok kısa zamanda planlanıp, olağan üstü tempoda titiz bir ekip çalışma ile hazırlanmıştır.
 
HESTOUREX-2018 2. Dünya, Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongre ve Fuar'ının, bu yıl ki ülkemiz 7 bölge, 81 ilimiz gastronomisine hedefi ile " Gastronomi Turizmi Türkiye " teması olması hedefinde kitap, HESTOUREX-2018 Kongre ve Fuarında şahsım tarafından hem kongre ve fuarın sürecinde hem de özellikle Hestourex'in balo etkinliğinde imzalanarak dağıtılmıştır. 
 
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayesinde ayrı ayrı olmak üzere İngilizce ve Türkçe hazırladığımız " Gastronomi Turizmi Türkiye / Culinary Tourism Turkey - SK Berfend BER " Kitabımız;
 
THTC Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi, Gastronomi Turizmi Gurup Başkanlığının, Gurup Başkanı olarak şahsımın kaleme aldığı araştırma, inceleme yazı ve görsellerin uyumunda 7 bölge, 81 ilin gastronomisi ile taçlandırdığımız; coğrafyamızın süre gelen günümüz beslenme alışkanlığının, öğün beslenmesine etki eden Türk topluluklarının yansıması Kardeş mutfakları ( Komşu Türk Mutfakları) ile Selçuklu ve Osmanlı mutfaklarımızın kurgusu ve bahsiyle müteşekkil 288 sayfalık İngilizce ve Türkçedir.
 
Toplam 20.000 Adet Basılmıştır. Kitap, Soyut kültürel mirasın somut bir yansıması olan yiyecek ve içecek kültürel mirasımızın tarihsel süreci ile güncel bölüm başlıkları, ülkemiz Gastronomi Turizminin adeta bir yol haritasıdır. “ Gastronomi Turizmi Türkiye / Culinary Tourism Turkey “SK. Berfend BER, adlı kitaplarımızın bu vesile ile HESTOUREX-2018 fuarının katılımcı 165 ülke 5000 satın alma heyetlerinin gündemine taşınmış bulunması ise ülkemiz tanıtımında gastronomik öğelerinin faydasının, hedef isabeti ile ilgide popülariteliği net olarak gözlenmiştir. 
 
“ Gastronomi Turizmi Türkiye / Culinary Tourism Turkey “
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde; THTC Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi ile HESTOUREX Dünya, Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongre ve Fuar Kurulunun desteğinde hazırlanmıştır. Kitap marketlerinde satılmamaktadır. “ Gastronomi Turizmi Türkiye / Culinary Tourism Turkey “ SK Berfend BER kitabımız, Türk gastronomisine armağanımızdır. Gastronomi Turizmine başlangıç kitabımdır. İkincisinin çalışmaları devam etmektedir. Kitabımız, yıl içerisindeki yurt içi ve yurt dışı Turizm Etkinliklerimizde dağıtılma süreci ile de planlanmıştır.
 
SK Berfend Ber
THTC ( Türkiye Sağlık Türizmini Geliştirme Konseyi ) Gastronomi Turizmi Grup Başkanı


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler