Bu İkiliyi Tüketenler Yaşadı

Bu İkiliyi Tüketenler Yaşadı

Bitkiler ve baharatlar sadece yemeklere lezzet vermezler, özellikle Bitkiler bazı gıdalarla birleştiğinden hastalıklar...

Bu İkiliyi Tüketenler Yaşadı
 
Bitkiler ve baharatlar sadece yemeklere lezzet vermezler, özellikle Bitkiler bazı gıdalarla birleştiğinden hastalıklar için ilaçtan bile daha etkili tam bir panzehir olmaktadır.
 
Bunlardan en etkilisi ile zerdeçal ve yumurta birleşimidir. Yumurtayı Zerdeçal ile tükettiğinizde çağımızın vebası olan Kanserli hücreleri intihara sürükleyerek vücudu bu illetten arındırmaktadır.
 
Amerika Seattle Fred Hutchinson Araştırma Merkezi uzmanlarınca baharatların nasıl daha faydalı olabileceğine dair araştırma yapıldı. İşte birlikte tüketilince faydası katlanan şifa bombası baharatlar.
 
Yumurtayla Birlikte Zerdeçal; Zerdeçal kanserin panzehiri olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda yangı iltihap giderici ve kan sulandırıcı özelliği vardır. Yumurtayla birlikte tüketildiğinde bu faydaları çok daha fazla artmaktadır.
 
Tarçınla Birlikte Elma; Tarçının kandaki şeker oranını ayarlayıcı özelliği vardır elmayla birlikte tüketildiğinde insilün hormonunun sağlıklı çalışmasını sağlamaktadır.
 
Kimyonla Birlikte Yoğurt Bu ikili metebolizmayı resmen uçuşa geçiriyor. Obezitenin en büyük düşmanı haline geliyor.
 
Bal ve Karabiber; Saç dökülmesini Önlüyor. 
Havuç ve Kimyon; Vücudun direncini arttırıyor.
BİBERİYE ve TAHIL Domates sosunuzu yada etinizi marine ederken biberiye mutlaka kullanın. 
 
Ayrıca kek ve tahıllı ekmeklerle birlikte kullanacağınız biberiye kronik rahatsızlıklara karşı koruma sağlıyor.
KIRMIZI BİBER – ET Toz veya pul kırmızı biberi et ve balık marine ederken kullanırsanız bağışıklık sisteminde metabolizma hızınızı artıracaktır.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler