Kayseri’de Peynir Operasyonu: 2,5 Ton Peynir İmha Edildi

Kayseri’de Peynir Operasyonu: 2,5 Ton Peynir İmha Edildi

KAYSERİ’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü denetim ekipleri, yaptıkları çalışmada insan tüketimine...

Kayseri’de Peynir Operasyonu: 2,5 Ton Peynir İmha Edildi
KAYSERİ’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü denetim ekipleri, yaptıkları çalışmada insan tüketimine uygun olmayan 2,5 ton peyniri imha etti.
Kocasinan İlçe, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü denetim ekipleri, Alo Gıda 174 Hattına gelen bir ihbarı değerlendirdi. İhbarın ardından harekete geçen ekipler, Alsancak Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerinin iki adet soğuk hava deposunda denetim yaptı.  
Yapılan denetimde, insan tüketimine uygun olmayan, izlenebilirliği sağlamayan ve asgari teknik hijyenik koşulları uygun olmayan ortamda muhafaza edildiği tespit edilen toplamda 2,5 ton tulum peyniri, kaşar peyniri ve beyaz peynir ele geçirildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, söz konusu ürünlerin iş yeri yetkilisi tarafından ve İlçe Müdürlüğü denetim ekiplerinin gözetiminde imha edildiğini açıkladı.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler