Gaün Öğrencileri 18 Mart Menüsünü Hazırladı

Gaün Öğrencileri 18 Mart Menüsünü Hazırladı

Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Çanakkale’nin geçilmez...

Gaün Öğrencileri 18 Mart Menüsünü Hazırladı
Gaün Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 18 Mart Menüsünü Hazırladı
Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Çanakkale’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya kanıtlayan Atamızı, isimsiz kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anmak amacıyla Kahraman Türk askerimizin 18 Mart menüsünü, GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri worshop etkinliğiyle hazırladı.
 
Etkinliğin açılışında konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Nuh Okumuş, “Çanakkale şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyorum. Hepsinin ruhları şad olsun. Onlara elbette ki borçlarımızı ödeyemeyiz. Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk her zaman farklı etkinliklere imza atar. Burada hem Çanakkale’deki o anı yaşamak en azından hissetmek hem de sizler için eğitim etkinliği olacak. Bu nedenle Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’u tekrar tebrik ediyorum” dedi.
 
Çanakkale’nin geçilmezliğinin Türk milletinin geçilmezliğinin bir ifadesi olarak Çanakkale’de vücut bulduğunu belirten Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk, “Bugün toplumların saygı ile önünde eğildikleri bir kitlesel başarının mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Çanakkale cephesinde savaşan kahraman Türk askerinin menüsünü hazırlamak, o günün ruhunu yeniden yaşatmak açısından bizler için bir gurur, onur ve motivasyon kaynağıdır” diye konuştu.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler