Baskında Yavru Köpekler De Kurtarıldı

Baskında Yavru Köpekler De Kurtarıldı

Köpek dövüşü ‘festivali’ düzenleyeceklerdi: Baskında yavru köpekler de kurtarıldı Gaziantep’te fıstık bahçesinde köpek dövüştürülmesine ilişkin görüntülerin ortaya çıkması üzerine yapılan baskında yavrular dahil 20’ye yakın köpek kurtarıldı.

Baskında Yavru Köpekler De Kurtarıldı
Köpek dövüşü ‘festivali’ düzenleyeceklerdi: Baskında yavru köpekler de kurtarıldı
 
Gaziantep’te fıstık bahçesinde köpek dövüştürülmesine ilişkin görüntülerin ortaya çıkması üzerine yapılan baskında yavrular dahil 20’ye yakın köpek kurtarıldı.
 
jandarma ekipleri, köpek dövüştürdükleri için daha önce para cezası kesilen şahısların, faaliyete devam ettiği ihbarı üzerine harekete geçti.
Bazı cep telefonu görüntüleri üzerine Ş.Ö ve H.İ.Ö’nün evine yapılan baskında 10 adet yetişkin, dokuz adet yavru köpek bulundu. Bazı köpekler yaralıydı.
 
Görüntülerin fıstık tarlasında çekildiği belirlendi. Görüntülerde alana çıkarılan köpeklerin dövüştürülmesi yer alırken, izleyenlerin ise zaman zaman tezahürat ve desteklerde bulunması dikkat çekti. Köpekler ise dövüş bittikten sonra bile güçlüklü ayrılabildi. Köpeklerin kan revan içerisinde kaldığı görüldü.
 
Organizatörlerin köpek dövüşlerini ‘festival’e dönüştürmeyi planladığı belirlendi. ‘Festival’e yaklaşık 100 köpek ve 3 bin ila 5 bin kişinin katılımı hedefleniyordu.
 
Köpeklerin sahiplerine para cezası kesildi. Ekipler, Oğuzeli ilçesi Keçi Koyu köyünde horoz dövüşüyle ilgili ihbar üzerine de başka bir adrese yaptığı baskında ise 23 horozu kurtardı. Köpek ve horozlar Gaziantep Hayvanat Bahçesi yetkililerine teslim edildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler