Antalya Destinasyon Bazlı Tanıtıma Başladı

Antalya Destinasyon Bazlı Tanıtıma Başladı

Antalya tanıtımında fuar maratonu başladı. Destinasyon bazlı ilk tanıtım çalışması Hollanda’da denendi. Aynı sistem...

Antalya Destinasyon Bazlı Tanıtıma Başladı
Antalya tanıtımında fuar maratonu başladı. Destinasyon bazlı ilk tanıtım çalışması Hollanda’da denendi. Aynı sistem Mart’ta Moskova ve Berlin fuarlarında da uygulanacak.
 
Antalya tanıtımında fuar maratonu başladı. Turizmde altın sezon olması beklenen 2018 fuar takvimine göre Türkiye 6'sı büyük fuarlar olmak üzere kamu özel sektör işbirliği ile 75 fuarda tanıtılacak. Yurtdışı temsilcilikleri aracılığıyla temsil edilecek 24 fuarla birlikte Türkiye tanıtımı yapılacak toplam fuar sayısı 99 olacak.
 
Hollanda İle Başladı
Fuar maratonu 9-14 Ocak tarihleri arasında Hollanda'da gerçekleşen Utrecht Turizm Fuarı ile açıldı. Hollanda fuarında ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı destinasyon bazlı tanıtım çalışmasının startını verdi. Genel bir Türkiye tanıtımı yerine, her destinasyonun kendine has özellikleri ile tanıtıldığı fuarda, Antalya da tek bir çatı altında tanıtıldı.
 
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Erkan Yağcı, destinasyon odaklı tanıtımın Rusya ve Almanya gibi önemli turizm destinasyonlarında da süreceğini kaydetti.
 
Hollanda'da fuarda son iki yılda görmedikleri bir heyecanı ve ilgiyi gördüklerinin altını çizen Yağcı, "Hollanda'da yüzde 30-60 arasında artan bir erken rezervasyon var. Avrupa pazarlarında bu oran yüzde 20-70 arasında değişiyor. Rusya'da da ciddi rezervasyon artışı var. Doğru tanıtımla bunu daha da üste çekebiliriz" diye konuştu.
 
Kritik Mart Dönemi
Antalya için tanıtımda en kritik dönem Mart'ta yaşanacak. 7-11 Mart arasında Almanya'da gerçekleşecek ITB Berlin Turizm Fuarı'nda Türkiye 3 bin 79 metrekarelik fuar alanıyla temsil edilecek.
 
13-15 Mart arasında Rusya'da 2018 sezonuyla ilgili ilk izlenimler de MITT Moskova Fuarı'nda okunacak. Mart ayının diğer önemli fuarları ise yine Moskova'da 10-12 Mart'ta gerçekleşecek olan Intourmarket (ITM) ile Ukrayna'da 28-30 Mart'ta gerçekleşecek UITT Kiev Turizm Fuarı olacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler