Alman Lastik Firması Continental'in Reklam Filmindeki Haritada Türkiye 'Silinmiş'

Alman Lastik Firması Continental'in Reklam Filmindeki Haritada Türkiye 'Silinmiş'

Ülkemizde de hizmet gösteren Alman lastik şirketi Continental, reklam filminde Türkiye’yi haritadan sildi...

Alman Lastik Firması Continental'in Reklam Filmindeki Haritada Türkiye 'Silinmiş'
Alman lastik firması Continental'in internet sitesinde de yer alan reklam filminde görünen haritada Türkiye'nin 'silinmiş' olması tepki çekti. Dünyaca ünlü Alman lastik firması Continental, son yayınladığı reklam filminde yer alan haritadan Türkiye'yi sildi. Türkiye'nin sınırlarının büyük bir bölümünü kaldırıp, tüm bölgeyi deniz olarak gösteren Continental, yayınlanan haritadan dolayı özür diledi.
 
Ülkemizde de hizmet gösteren Alman lastik şirketi Continental, reklam filminde Türkiye’yi haritadan sildi. Arabanıza lastik alacağınız zaman aklınızda bulunsun. Powertrain isimli teknolojinin tanıtım videosunda yer alan haritada, diğer tüm ülkeler görünürken Türkiye yerinde Akdeniz görünüyor.
 
Harita üzerinde Powertrain'in aktif olarak bulunduğu ülkeler gösteriliyor. Bu ülkelerin gösterildiği sırada ise tartışılan harita görünüyor.
 
Continental'dan yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:
"Sosyal medyada yer alan paylaşımlar sayesinde Continental Otomotiv Global sayfasında grafik hatası olan bir videonun yer aldığının farkına vardık. Tüm sosyal medya kullanıcılarına bize bu hatayı bildirdikleri için teşekkür ederiz. Videonun hemen kaldırıldığını bildirmek isteriz. Derin üzüntü içerisindeyiz. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler