Manisalı Mesirli Helvayı Sevdi

Manisalı Mesirli Helvayı Sevdi

Geçmiş yıllarda lokum çeşitleri ve çayı yapılan Mesir, geçtiğimiz ay Mesirli tahin helvası olarak piyasaya...

Manisalı Mesirli Helvayı Sevdi 
Geçmiş yıllarda lokum çeşitleri ve çayı yapılan Mesir, geçtiğimiz ay Mesirli tahin helvası olarak piyasaya sürüldü. Mesirli helvanın satışlarından memnun olduklarını gazetemize yaptığı açıklamada dile getiren Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisalıların yeni Mesirli ürünü beğendiklerini dile getirdi. Geçmiş dönemlerde macunun yanında çayı ve lokum çeşitleri yapılan Mesir’in şimdi de helvası yapıldı. Yeni ürünle ilgili Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Ufuk Tanık gazetemize açıklamalarda bulundu. 
 
Hem  Manisa’nın Hem De Mesir’in Tanıtımına Katkıda Bulunuyor 
Geçtiğimiz ay yeni ürünün lansmanını yaptıklarını belirten Başkan Tanık, Yeni Mesirli tahin helvamız, aynı Mesir Macunu içinde bulunan 41 çeşit baharat ile yapılıyor. Yani 41 çeşit baharat ile tahin helvasını birleştirdik. Helva biliyorsunuz özellikle kışın sevilen ve oldukça tüketilen bir ürün. 
 
Bu yeni ürünümüzle birlikte Mesir, lokumu ile çayının yanında Mesirli helvada raflardaki yerini aldı. Bu çalışmamız Mesir’in ürün çeşitliliğini artırırken hem Mesir’e katkı sağlayıp hem de Manisa’nın tanıtımına katkıda bulunuyor. Mesir de helva ile uyuştu. Şu ana kadarki satışlarımızdan da oldukça memnunuz. Vatandaşlarımız yeni ürünümüz olan Mesirli tahin helvasını sevdi” dedi.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler