Gençlere Aşçılık Anlatıldı

Gençlere Aşçılık Anlatıldı

GAPDER tarafından Giresun Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencilerine konferans ve uygulamalı eğitim verildi...

Gençlere Aşçılık Anlatıldı
GAPDER tarafından Giresun Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencilerine konferans ve uygulamalı eğitim verildi. Başkan Canikli, amaçlarının üniversiteli gençlere aşçılığı anlatmak ve sevdirmek olduğunu söyledi.
 
Giresun Üniversitesi Dereli Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümü öğrencileri ile bir araya gelen Giresun Aşçılar ve Pastacılar Derneği (GAPDER) Başkanı Fırat Canikli ve Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Azgın, Selami Cömert, Yakup Aydın ve Zekeriya Bodur'un konuşmacı olarak bulunduğu konferansa yaklaşık 80 öğrenci katıldı.
 
GAPDER Başkanı Canikli, amaçlarının Giresun'un yöresel yemeklerini ön plana çıkarmak, üniversite ve lisede eğitim gören genç arkadaşlara aşçılık mesleğini anlatmak ve sevdirmek olduğunu söyledi. 
 
Aşçılık mesleğinin kolay bir meslek olmadığına dikkati çeken Canikli şunları kaydetti; "Bu mesleği yapmak için sevmek gerek. Bu tarz konferanslarımızı önümüzdeki aylarda da yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca Kız Meslek Lisesi ve Turizm Otelcilik Liseleri'nin 'Yiyecek İçecek Bölümleri'nde de uygulamalı dersler verilecek. Ayrıca verecek olduğumuz bu eğitim ve dersler tamamen ücretsiz olacak. GAPDER olarak eğitime desteğimiz her zaman devam edecek. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler